2777
2789
عنوان

با یه بچه کوچیک همیشه تنهام

96 بازدید | 13 پست

سلام من با فاصله زیاد از نظر محله توی تهران زندگی میکنم با مادرم من شرقم مادرم غرب. شوهرم هم شب میاد خیلی دلم میگیره روزها با بچه کوچیک شیطون. شما چه کار میکنید تنهایید یا نزدیک اقوام زندگی میکنید

تنها نمون

هم خودتون افسردگی میگیرید هم بچه تون

بچه نیاز داره آدما جدید ببینه

برو جاهایی که جمعیت هست گاهی

مثال مسجد موقع نماز

تابستون پارکها

مراکزی هستند خانما دور هم جمع میشن

مراسمات زنونه

بگردی پیدا میکنی

زنها با فقط خونه موندن بعد مدتی افسردگی شدید میگیرن

زنها نیاز دارن باهم جنس خودشون حرف بزنن

تنها نمونهم خودتون افسردگی میگیرید هم بچه تونبچه نیاز داره آدما جدید ببینهبرو جاهایی که جمعیت هست گ ...

به نظرتون برم نزدیک مامانم خونه بگیرم. اخه خونه خودم بالاشهر محسوب میشه و خونه مامانم اینا جای باکلاسی نیست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم با دو تا بچه بیشتر وقتا تنهام

خیلیم اذیت میکنن

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
نمیدونم چجوری بعضیها از تنها زندگی کردن اذیت نمیشن واقعا

اذیت میشیم

چه کاری از دستمون برمیاد؟؟

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
خداروشکربده اجاره اگر شوهرت موافقتبرید جایی که ارامشت بیشترالبته اگر اهل رفت آمد با مادرت هسی

اره بابا خیلی وابسته به مامانم هستم ولی خب خونشون محله خوبی نیست از این ناراحتم احساس میکنم بی لیاقتم وقتی میبینم چجوری بعضیها به راحتی از خانواده جدا میشن و میرن یه قاره دیگه

به نظرتون برم نزدیک مامانم خونه بگیرم. اخه خونه خودم بالاشهر محسوب میشه و خونه مامانم اینا جای باکلا ...

خوبه

منتها کلا کم کم دنبالش باش زباد آدم ببینی. به مادرت اکتفا نکن.

جمع خانما رو بگرد پیدا کن

برو رفیق شو

فعال اجتماعی باش

آدمای تنها در طی زمان کسل میشن