2777
2789
عنوان

میگرن چشمی

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 64 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

تاحالا نابینایی داشتید؟

نه یکم فقط تصویر انگار برام تار میشه

ولی دیدم اونایی که میگرن شدید دارن اینطوری میشن

یادم نمی رود که همه عزتم تویی128🫀 میشه برای حل مشکلات زندگیم و موفقیتم یه صلوات بفرستید؟اگه فرستادید بگید منم براتون بفرستم:) من بلد نیستم از عشق پشیمان بشوم ؛انقدر پاي تو میمانم تا ویران شوم ..128❤️🩹- یا اباعبدالله (((درخواست دوستی قبول نمیکنمممم)))

هر چند وقت یکبار سراقتون میاد

روزایی که هوا خیلی سرده

یکیشم همین عصر بود...فقط قرص خوردم گرفتم خوابیدم

یادم نمی رود که همه عزتم تویی128🫀 میشه برای حل مشکلات زندگیم و موفقیتم یه صلوات بفرستید؟اگه فرستادید بگید منم براتون بفرستم:) من بلد نیستم از عشق پشیمان بشوم ؛انقدر پاي تو میمانم تا ویران شوم ..128❤️🩹- یا اباعبدالله (((درخواست دوستی قبول نمیکنمممم)))

باشه ممنون بابت توضیحات ون فقط مدت تاری دید در روز چقدر هست

همون موقع که متوجه میشم بینایی چشمام داره از دست میره

از همون ابتدا تا فروکش کردن علائم

به نظرم یک ربع طول میکشه

همون موقع برم

یه جای ساکت

و تاریک

خیلی بهترمیشم

مدتش چقدر هست

دو سه ساعت تقریبا

خیلی زیاد زندگیتون مختل نمیشه

برای منکه مجردم و درس میخونم یکم..

وای برای خانمای متاهل فکر کنم یکم سخت باشه

تو سال مثلاً ده بار چشماتو اینجوری میشه؟

اره شایدم کمتر

من دارم هر دفعه به یه سمت میزنه و حالت تهوع شدید میگیرم و در حد غیر قابل تحمله هر دو سه هفته یبار تقریبا و اگه اولش باشه ینی یکم درد بگیره چای دارچین بخورم بهتر و قابل تحمل هست اما اگه شدید بشه فقط نوافن جواب میده برام و نور و صدا غیر قابل تحمله واقعا فقط چشم بند میزارم میرم یجای بی سرصدا نوافن میخورم و بعد دراز میکشم

چند ساله اینجوری شدم و فهمیدم کاملا با سبک زندگی مرتبطه یعنی اگه گشنگی طولانی داشته باشم یا کم خوابی یا توی سرمای شدید باشم یا گرمای شدید یا اگه خیلی گریه کنم میگرن میگیرم اما شده دوماه همه ی این هارو رعایت کردم و اصلا اون دوماه میگرن سراغم نیومده