2777
2789
عنوان

خانما چهرتون بعد ازدواج

190 بازدید | 22 پست

چه تغییر کرد

تو اینستا دیدم میگفتن رابطه جنسی چهره رو زنونه میکنه بنظرتون درسته؟

لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خوشگلتر شدم

به رابطه ربطی داره واقعا؟؟

اخه منم همکلاسیم ۱۷ سالگی ازدواج کرد واقعا شبیه زن های بالغ شد

لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚

وای حرفای قدیمی زنونه تر چیه دیگه چهره از یه سنی به بعد ثابته مگر با عمل زیبایی

خب مثلا همکلاسیم ۱۷ سالگی ازدواج کرد واقعا چهرش عوض شد بعد ازدواج

نمیدونم بخاطر مسئولیت زندگیه یا رابطه

من تغییری حس نکردم... ولی بدون شوخی راجب این چیزی که میگی به مقاله خوندم، نوشته بودن تاثیر داره

بازم نمیدونم

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌و‌ما‌دروطن‌بیگانه‌ایم...   تمام‌امید‌من‌نهفته‌در‌چشمان‌اوست...🤍هرشب، ماه‌آسمان‌من‌نیلی‌رنگ‌می‌شود☄️ من‌یاسم، مدرس‌موسیقی‌ومربی‌بدنسازی‌ام...🦭 

من تغییری حس نکردم... ولی بدون شوخی راجب این چیزی که میگی به مقاله خوندم، نوشته بودن تاثیر دارهبازم ...

اره منم شنیدم شاید بخاطر هورمون ها هست

ولی دوست من ک قبل ازدواج مثلا رابطه داشته قیاقش بیبی فیس تر هم شده😑😂

اره خب تاثیر داره اغلب خوشگلتر میشن زنا

خوشگل نمیشن ک زنانه تر میشن

روز پاتختی دختر خاله های همسرم شوکه شده بودم از تغییرم جاریم همون شب همش میگفت واااای چقدر چهرت عوض ...

اوه اوه😂