2777
2789
عنوان

خدا و اهل بیت دلمو بدجوری شکوندن

| مشاهده متن کامل بحث + 638 بازدید | 72 پست

بعضی چیزا خیر نیست زمانیکه شما اسرار میکنی اونا عزیزان هم شاید خیرش کنن منتهی باید کمی صبر کنی تا زمینه وجودی ظرفیتش رو تو شما ایجاد کنن.

صبر کنید انشالله اگر مصلحت باشه حل میشه

درضمن هر وقت دیدی دیگه در توانت نیست تحمل کردن بدون نزدیک ترین لحظه به اجابتی پس کفر نگو و ناسپاسی نکن شما میدونی چقد معجزه تو زندگیت داری؟ همین ک نفس میکشی؟ خیلی وقتا خیلی بلاها معجزه وار ازت دور نشده؟

🌕''الحمدلله کما هو اهله' برام دعا کنین بیماری ک دارم و مشکلات زندگیم حل بشه😭واقعا بند دلم داره پاره میشه.من همونی ام که از بچگی سختی کشید و حسرت خورد بلکه فقط خدا بتونه درک کنه دردی ک از بچگی کشیدم تا الان رو انشالله هر کسی برام دعا کرد خدا بحق حضرت عباس دستشو بگیره، ولی با وجود همه ی این سختی ها با وجود همه ی حسرت های ک تا الان خوردم و.... من خودمو دختر امام زمان میدونم و مطمئنم درنهایت دستمو و میگیرن و حاجتم رو بهم هدیه میدهند مگه میشه اهل بیت دست کسیو رد کنن🙂 امام زمان خودش گفته حل و فصل کردن مشکلات شیعیانمان بر عهده ی ماست! پس شما هم توسل به امام زمان عج رو فراموش نکنین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من خودم یکی هستم که حتی زیر قبه امام حسین دعا کردم واسه موضوعی ولی نشد اینو گفتم بدونی تجربه ا ...

عزیزم چیزی که من خواستم چاقو نبود

معجزه از اینا برمیومد که نکردن

دیگه از کی انتظار داشته باشم

صبر کن الان نمیدونی ولی بعد علتشو میفهمی اونا از خودت به خودت دلسوزترن به سرم اومده که میگم ها شاید ...

نمیخوام بخدا دلسوزی نمیخوام

اونا میتونن معجزه کنن

کاش جای دلسوزی معجزه میکردن برام

عزیزم چیزی که من خواستم چاقو نبود معجزه از اینا برمیومد که نکردندیگه از کی انتظار داشته باشم

مگه ما میدونیم چی برامون مثل چاقو هست یا نه؟

حتی بزرگترین علما هم نمیدونن فقط از خدا خیر مبخوان

ما هیچی نمیدونیم هیچی

برای کار راه اندازی نمیخوایم ولی وقتی کارمون گیره ب تنها کسی که رو میزنیم خدا و اهل بیتهوقتی یکی میا ...

دست خالی نفرستادتت ، فقط چشمی بهت نداره که دستای پُرِت رو ببینی

حالا میگی از مصلحت و حکمت نگو ولی نمیشه چون بعضی وقتا یه اتفاق هر چقدر تلخ ولی به نفعته . چند سال پیش یه بنده خدایی پسرش تصادف کرد ، دکترا تو بیمارستان ازش قطع امید کردن ، مادرش همین کاری رو کرد که الان شما میکنی ، بچه اش بود ، میگفت هر جوری شده خدا و اماما باید بهم برش گردونن وگرنه فلان و بهمان . در نهایت معجزه شد ، پسرش برگشت . فکر میکنی بعدش چی شد ؟ دو سال بعد تو یه دعوا عصبی شد با چاقو یکی رو زد ، طرف مرد . خانوادش هم رضایت ندادن ، این رو به جرم قتل عمد اعدام کردن . مادره ضجه میزد که کاش همون دو سال پیش توی تصادف میمرد که الان اعدامش نکنن .

میخوام بگم بعضی وقتا حتی یه اتفاق خیلییی تلخ ، بازم میتونه بهتر از چیزی باشه که بعدا ممکنه پیش بیاد وگرنه برای خدا کاری نداره چیزی که میخوای رو بهت بده ، اگه نمیده بدون به نفعت نیست ، مثل شفا گرفتن پسر اون بنده خدا

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
نمیخوام بخدا دلسوزی نمیخواماونا میتونن معجزه کنن کاش جای دلسوزی معجزه میکردن برام

تا وقتی راه حل طبیعی براش وجود داره ،،خدا معجزه نمیکنه..

معجزه ثانیه به ثانیه مال آخرته،نه دنیا که بناش بر جريان طبیعی هس..

حدس ششم هستم ...نه حس ششم 🙄

بعضی چیزا خیر نیست زمانیکه شما اسرار میکنی اونا عزیزان هم شاید خیرش کنن منتهی باید کمی صبر کنی تا زم ...

الان چیکار کنم

دلم شکسته ازشون

بخدا هیچوقت انقد اصرارنکردم بهسون

هربار هرچی بود تو زندگیم سپردم بهشون حتی اگه خودم دوس نداشتم ولی گفتم هرچی شما جلو پام بذارین اون خیر منه

ولی الان دلم شکسته

این همه در خونشونو زدم ک بیان کمکم ولی نیومدن

نیومدنننننن

کمکم نکردن😭😭😭😭