2777
2789
عنوان

خدا و اهل بیت دلمو بدجوری شکوندن

746 بازدید | 79 پست

نمیدونم پیش کی داد کنم شکایتمو به کی ببرم

خدایی که دلمو شکوند؟

حضرت علی که رفتم در خونش منو دست خالی فرستاد

امام رضا که التماسش کردم گفتم منم مث دخترتم تا وقتی گره به دست تو باز میشه چرا برم سراغ نا اهلش

هیچکدوممممم جوابمو ندادننننننن

دلمو شکستن

چقد گوشه عباشونو کشیدم

چقد گدایی کردم در این خونه رو زدم

مگه میشه از در خونه ای که باباش امام علیه و زن خونه حضرت زهراست دست خالی بیرون اومد؟مگه میشع دست گدایی ببری جلوشون و دست خالی برگردی

منو دست خالی فرستادننننننن

دلمو شکستن

هرچقد التماس کزدم جوابمو ندادنننننننن

دیگه باهاشون قهرم

من اندازه یه سگ ارزش نداشتم به درگاه خدا که مشکلمو حل کنه

دیگه اروم نمیشم

تا الان همه رو دعوت کردم به سمت خدا

الان دیگه خودم باهاش قهرم چون دستمو نگرفت

نه خیر میخوام نه صلاح

معجزه فقط دست خداست

اون میتونست معجزه کنه و نکرد

دیگه باهاش قهرم

به دلم افتاد مشکلت حل میشه همین روزا

🌕''الحمدلله کما هو اهله' برام دعا کنین بیماری ک دارم و مشکلات زندگیم حل بشه😭واقعا بند دلم داره پاره میشه.من همونی ام که از بچگی سختی کشید و حسرت خورد بلکه فقط خدا بتونه درک کنه دردی ک از بچگی کشیدم تا الان رو انشالله هر کسی برام دعا کرد خدا بحق حضرت عباس دستشو بگیره، ولی با وجود همه ی این سختی ها با وجود همه ی حسرت های ک تا الان خوردم و.... من خودمو دختر امام زمان میدونم و مطمئنم درنهایت دستمو و میگیرن و حاجتم رو بهم هدیه میدهند مگه میشه اهل بیت دست کسیو رد کنن🙂 امام زمان خودش گفته حل و فصل کردن مشکلات شیعیانمان بر عهده ی ماست! پس شما هم توسل به امام زمان عج رو فراموش نکنین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من خودم یکی هستم که حتی زیر قبه امام حسین دعا کردم واسه موضوعی ولی نشد اینو گفتم بدونی تجربه اش رو دارم

ولی ببین حکایت خدا و ائمه با ما مثل پدر و مادر با بچع اس

بچه وقتی گیر بده بهش چاقو بدی خودشو بکشه ۱۰ ساعت هم گریه کنه بهش چاقو میدی؟مطمئنا نه

ما هم دقیقا مثل یه بچه فکر میکنیم اونی که میخواهیم خوبه نمیدونیم عاقبتش چی میشه

خدا و اهلبیت رو برای کارراه اندازی خودمون میخوایم؟😳

برای کار راه اندازی نمیخوایم ولی وقتی کارمون گیره ب تنها کسی که رو میزنیم خدا و اهل بیته

وقتی یکی میاد بهت رو میزنه دست خالی میفرستیش؟

صبر کن الان نمیدونی ولی بعد علتشو میفهمی اونا از خودت به خودت دلسوزترن به سرم اومده که میگم ها شاید تو بودی یه لحظشو نمیتونستی تحمل کنی بدطور دلم ازشون شکسته بود بعد از چند سال فهمیدم اونا به فکرمن