2777
2789
عنوان

من آزادی تو خونه خودم ندارم

335 بازدید | 13 پست

من امروز خیلی حالم بد بود برای همین تصمیم گرفتم که واسه خودم سیب زمینی سرخ کرده درست کنم چون خیلی دوست دارم

ولی قبلش از مامانم اجازه گرفتم که درست کنم چون وقتایی که شام داریم نمیتونم درست کنم

وقتی از مامانم پرسیدم مامانم گفتن

باید به سجاد (داداشم) و عارف (خواهرم) بدی

مکث کردم و بعدش گفتم که به عارف شاید بدم ولی به سجاد عمراً

مامانم چیزی نگفتن منم شروع کردم به درست کردن سیب زمینیها وقتی که مرحله سرخ کردن رسید سیب زمینیها رو سرخ کردم و وقتی داشت آماده میشد یهو سجاد از راه رسید رفع لباساشو عوض کرد بعد گفت کی سیب زمینی حاضر میشه منم گفتم که فکر کردی به تو میدم اونم به خاطر که خیلی فشار خورده بود گفتش که حالا که تو داری سیب زمینی درست کنی من دوتا نودل برای خودم میزارم

ولی مامانم مخالفت کردن

منم برای اینکه میدونستم اگه الان به سجاد سیب زمینی ندم بعداً مامانم کلی دعوام میکنن و میزنن تو سرم بلند گفتم جهنم و ضرر به توام میدم حوصله جر و بحث جدید ندارم

بعد

مجبور شدم همه اون سیب زمینیهایی که با عشق دونه دونهشو درست کرده بودم و با یک سگ ..... 🔞

تقسیم کنم

و بعدش که فکر میکردم از این بد تر نمیشه یک و عارف خانم از خونه همسایه اومد و من مجبور شدم با سه تا توله سگ غذامو تقسیم کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی از این شرایط نی نی سایت واقعا مرسی فکر رده سنی از ۱۵ به ۱۰ سقوط کرده

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

چه دعوای بچگانه ای

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

وااااا... یکم دلتون رو بزرگ کنید. مواد غذایی مال پدر و مادره

ابزار و وسایل و اجاق گاز و همه چیز مال پدر و مادره

حالا یک سیب زمینی سرخ کردی دیگه!

یک عمری مامانها برای همه غذا درست میکنند این همه فحش نمیدن!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

منم دلم سیب زمینی سرخ کرده میخواد ولی کی حاااال داره

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...