2777
2789

با یکی دیگه هم به شما خیانت میکنه

اکس من با یه دختره بهم خیانت کرد با اینکه دختره میدونست من باهاش توی رابطه هستم ولی اومد وسط رابطمون و اکسم با اون بهم خیانت کرد

الان بعد از 4 ماه دختره اومد بهم پیام داد ک به اونم خیانت کرده و حال دختره خیلی بد بود

خلاصه ک هرچه با هر که کنی بر تو همان میگذرد

کارما صبوره خیلی صبور✨️

و متاسفانه اون پسره هرزه این وسط بدون تاوان بوده

اونم تاوانشو میبینه

مرگ بر اسرائیل. 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸سیعلمو الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون🖤به زودی ستمگران خواهند دانست چگونه به کیفرگاه و دوزخ بازگشت می کنند... این وعده خداوند است 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آدم نیستن اصلا

نمیدونم اگر از طرف مقابلشون خیانت ببینن چه عکسالعملی نشون میدن ، غیرتی میشن یا براشون عادیه ؟

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

پیام داده میگه اگه خواست دوباره به تو برگرده بهش برنگرد🤣

بهش بگو چشم

مگه با تو به اون خیانت کرده!

خوبه سومی رو گرفته پسره...

این دختره چه خنگه...

دلم میخواد بگم برا اینکه اینو بسوزونی یه مدت الکی با اون پسره بچرخ بعد یهو باهاش تموم کن.انتقامم گرفته باشی...

بعد میگم ول کن ارزش ندارن اینا.

پیام داده میگه اگه خواست دوباره به تو برگرده بهش برنگرد🤣

شایدهم دختره این فیلمش بوده لابد دعواشون شده پسره بهش گفته حیف ازاکسم که به خاطرتو ولش کردم دوباره باید دلش بدست بیارم دختره هم دست پیش گرفته اومده به تو اینجورگفته وگرنه اون دختراگه نگران توبودکه خیانت بهت نمیکرد

یه صلوات برام بفرس خیلی رنج کشیدم شایدصلواتت گره ازمشکلاتم برداشت
ببین اینقدر حیوونن ک نمیتونن رفتار درستی داشته باشن کلا

خب باید خیانت طرف مقابلم براشون عادی باشه . ولی اینقدر پستن که خودشونو محق به انجام هر کاری میدونن ولی از طرفشون توقع پاکی و وفاداری دارن .

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .