پر_از_خالیم مدیر استارتر عضویت: 1404/01/31 تعداد پست: 629 عنوان بچه ی شیرخوار دارید راهنمایی میخام 72 بازدید | 8 پست به بچه یک سال و چهار ماه با وزن ۱۱۷۰۰ چقدر آزیترو ۱۰۰ میدید؟ هر چند ساعت یکبار؟ 1404/10/09 | 20:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_حسین_و_علی عضویت: 1402/07/07 تعداد پست: 17771 هر چقدر دکتر بگه.ولی برا بچه های من آزیترومایسین تاثیری نداشت یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم
پر_از_خالیم مدیر استارتر عضویت: 1404/01/31 تعداد پست: 629 هر چقدر دکتر بگه.ولی برا بچه های من آزیترومایسین تاثیری نداشت نداشت یا نداره؟ الان مشکلی دارن؟
مامان_حسین_و_علی عضویت: 1402/07/07 تعداد پست: 17771 نداشت یا نداره؟ الان مشکلی دارن؟ نداشت. دکتر دارو رو تغییر داد. اموکسی کلاو تجویز کرد.هر ۱۲ ساعت ۵ سی سی.ولی خب شما ببر دکتر خودش تجویز کنه یه وقت خطرناک نباشه یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم
مامان_حسین_و_علی عضویت: 1402/07/07 تعداد پست: 17771 نداشت یا نداره؟ الان مشکلی دارن؟ الان بزرگ شده پسرم یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم
پر_از_خالیم مدیر استارتر عضویت: 1404/01/31 تعداد پست: 629 نداشت. دکتر دارو رو تغییر داد. اموکسی کلاو تجویز کرد.هر ۱۲ ساعت ۵ سی سی.ولی خب شما ببر دکتر خودش تجو ... من دو ساله دائما توی مطبم.دیگه خود درمان شدم
مامان_حسین_و_علی عضویت: 1402/07/07 تعداد پست: 17771 من دو ساله دائما توی مطبم.دیگه خود درمان شدم دکترشو عوض کن. نباید اینقدر مریض بشه شاید دارو ها به اندازه کافی قوی نیست یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم