ما چند وقت پیش گیر بودیم واسه پول شوهرم خیلی درگیر بود کم آورده بود به مادرش گفت اگه خودتم نداری از کسی یک ماهه قرض کن پس میدم انقد بدم برخورد کرد مادرش گفت ندارم کسیم ندارم رو بزنم دیشب واسه برادر شوهرم ماشین گرفت هشتصد میلیون من ناراحتم شوهرم میگه مال خودشه حق ندارم واقعا
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
کی میگه بستگی به روحیه طرف داره .شوهر من سه سال که باباش فیلش یاد هندستون کرد رفت زحمت خانواده با شوهرم بوده وقتی برگشته گفته برات جبران میکنم و جیران نکرده شوهرمم حرصش میگیره بعضی وقتا در حد ۱۰ تومن ۵ تومن قرض میکرد با تاخیر پس میداد اونم راضی نبود میگفت از دانشگاهم گذشتم که آقا بره و برگرده منم همیشه میگفتم اشکال نداره و سعی میکردم رابطه شون با هم بد نشه تا چند وقت پیش (الان هر وسیله چکی بخوای بخرییه نفر باید چک ضمانت بهت بده)شوهرم به باباش گفت که گفت باید فکرامو کنم بعدم گفت نمیدم بعضی پدر و مادرا واقعا عجیبن