2777
2789
عنوان

لطفا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 39 پست
استارترکاش ابروش نبریداگه دوست ندارید بی سر و صدا طلاق بدین

عزیزم بخدا منم دخترم اشتباه دارم ولی اگه باکره نباشم ب پسره قبل ازدواج میگم میخای بخاه وگرنه ن کلک نباید بزنی ما هم نخاستیم آبروریزی کنیم خودش پرید بهمون هرجا میرید برید زنگ نزنید بهم وایساد ب فحاشی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون خانمی ک گف من دارم تهمت میزنم نی نی یار تاپیک مو پاک کنه چرا پاک کردی پیامتو چرا چرت میگی ها من تهمت نزدم منم دخترم و خطاکار ولی سر کسی ک نباید شیره بمالیم

شاید دختره بهش برخورده گفته بریم دکتر اونم بعد عقد

ن بحث برخورد نیس کلا حرفش ی چیز دیگه شده اینا از اول کلک زدن بهمون گفتن ۳ تا خاهریم شدن ۷ تا بقران حتی ما خونه اینارو ندیدیم ما رو بردن خونه فامیلشون خاستگاری ینی خونه ای ندارن هیچی

اون خانمی ک گف من دارم تهمت میزنم نی نی یار تاپیک مو پاک کنه چرا پاک کردی پیامتو چرا چرت میگی ها من ...

یکی بدتر از خودت بهم گفته بود هرزه اونو گزارش زدم، ولی کامنتشو پاک کرده بود، منم مال خودمو حذف کردم اوکی؟

من اصلا کاری یه عروستون ندارم، اصلا به فرض که تو کل شهر معروف باشه... دارم درمورد کثیف بودن گواهی بکارت حرف میزنم

اگه برای شما اوکیه لخت بشی جلو غریبه و چک بشی زندگی خودته

اما خیلی ها شخصیت و عزت دارن، وسیله نیستن که چنین حرکتی روشون زده بشه

اوج توهین به زن همینه، کسی به من اینو بگه پدرم جنازشو تحویل خانوادش میده

اساس علمی هم نداره این مسئله اصلا، معلوم نیست از کدوم پشت کوهی اینو مرسوم کردن واسه زن بدبخت ایرانی

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

یکی بدتر از خودت بهم گفته بود هرزه اونو گزارش زدم، ولی کامنتشو پاک کرده بود، منم مال خودمو حذف کردم ...

بله حرفش شما درسته ولی این تصمیم من نبود داداشم خودش پیله کرد ب این قضیه ک اینجوری شد و اینکه منم حرفم روراست بودن تو ازدواج هس آدم میخاد هرچی باشه ب طرفش بگه منم خطاکارم همه انسانها خطاکاریم والا منم دوس پسر داشتم حضرت مریم نیستم دروغ چی دارم بگم خب

بله حرفش شما درسته ولی این تصمیم من نبود داداشم خودش پیله کرد ب این قضیه ک اینجوری شد و اینکه منم حر ...

بهتره داداشتو کنترل کنید، چون اون میتونه خیلی راحت جدا بشه بره دنبال زندگیش

ولی اگه یک درصد هم اون دختر پاک باشه زندگیش رو به آتیش کشیدید رفته

اینکه یکی نخواد بره معاینه به معنی ناپاک بودنش نیست

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

بهتره داداشتو کنترل کنید، چون اون میتونه خیلی راحت جدا بشه بره دنبال زندگیشولی اگه یک درصد هم اون دخ ...

من راستش کاری ندارم ولی چون ب مادر پدرم دخترهه وایساد طلبکارانه صبحت کرد پدرم گف ک باید طلاقش بدیم من نمیخام این دخترو