بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مودب باش چی میگی برو تاپیکام رو نگاه کن معلومه که دخترمخیلی بیادبی نمیدونم از کجا پیدات شده همچین حر ...
حرف نزن بابا
خودتو دختر جا میزنی میری خصوصی ملت چرت و پرت میگی
دو قورت و نیمت هم باقیه ؟؟؟
گزارشتو زدم اسکرین شات توهیناتم هست
مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق 🩷☁️🍃🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد
دوست عزیز میشه اسکرینشاتها رو بفرستی ببینمنکنه اصلا داری اسکلم میکنی من جدی گرفتم🤦♀️
نه نمیشه
سکسکه ات بند اومد ؟
مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق 🩷☁️🍃🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد
سری پیش یکی از کاربرا رو ترسوندم سکسکه اش بند اومد 😅🤣