2777
2789
عنوان

قطع سکسکه

| مشاهده متن کامل بحث + 97 بازدید | 27 پست
یه پلاستیک فریزری بردار ( مشما) کامل دور دهنت و دماغت بزار جوری که هوا نیاد تو و بیرون نره ، تند تن ...

واااو متفاوت بود

در صلح باش؛ با خدا، با خودت، با دیگران، با حیوانات، با طبیعت، با هر چیزی...❤ صالح باش، دوستِ من👩🏻‍🦰☕🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه دقیقا خود بیشعورت بودی دوستان استارتر پسره خیلی هم بددهنه گزارش بزنید

مودب باش چی میگی برو تاپیکام رو نگاه کن معلومه که دخترم

خیلی بیادبی نمیدونم از کجا پیدات شده همچین حرفی میزنی من اصلا تو خصوصی به کسی پیام نمیدم تو کی هستی آخه😐😐😐 عجیب گیری کردیما

در صلح باش؛ با خدا، با خودت، با دیگران، با حیوانات، با طبیعت، با هر چیزی...❤ صالح باش، دوستِ من👩🏻‍🦰☕🌱

مودب باش چی میگی برو تاپیکام رو نگاه کن معلومه که دخترمخیلی بیادبی نمیدونم از کجا پیدات شده همچین حر ...

حرف نزن بابا

خودتو دختر جا میزنی میری خصوصی ملت چرت و پرت میگی

دو قورت و نیمت هم باقیه ؟؟؟

گزارشتو زدم اسکرین شات توهیناتم هست

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍 🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵 پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

حرف نزن بابا خودتو دختر جا میزنی میری خصوصی ملت چرت و پرت میگی دو قورت و نیمت هم باقیه ؟؟؟گزارشتو زد ...

دوست عزیز میشه اسکرینشاتها رو بفرستی ببینم

نکنه اصلا داری اسکلم میکنی من جدی گرفتم🤦♀️

دوست عزیز میشه اسکرینشاتها رو بفرستی ببینمنکنه اصلا داری اسکلم میکنی من جدی گرفتم🤦♀️

نه نمیشه

سکسکه ات بند اومد ؟

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍 🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵 پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

نه نمیشهسکسکه ات بند اومد ؟

خیر بند نیومد😂 سایت، سایت عجیبیه

پس دولا شو

مثل رکوع

تو همین حال نفستو بده بیرون و آب ولرم بخور

امتحان کن

سری پیش یکی از کاربرا رو ترسوندم سکسکه اش بند اومد 😅🤣

سری پیش یکی از کاربرا رو ترسوندم سکسکه اش بند اومد 😅🤣

پشماممم😐🤣🤣🤣🤣🤣 وای خدا

تا الان که گفتی نفهمیدم🤦♀️🤦♀️🤦♀️

به نظرم برو بازیگر شو از پشت گوشی استعدادت مشخصه:)))