2777
2789
عنوان

قطع سکسکه

97 بازدید | 27 پست

اه چی کار کنم از ظهر هی میگیره ول میکنه

اعصابم خرد شددد

راهکاری دارید؟ آب خوردن جواب نمیده

در صلح باش؛ با خدا، با خودت، با دیگران، با حیوانات، با طبیعت، با هر چیزی...❤ صالح باش، دوستِ من👩🏻‍🦰☕🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما همون کاربری نیستی که چند وقت پیش تو خصوصی کلی فحاشی کردی ؟؟؟

خدا رو شکر کارما یقه ات رو گرفت که پیدات کنم

گزارشت رو میدم نی نی یار

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍 🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵 پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

شما همون کاربری نیستی که چند وقت پیش تو خصوصی کلی فحاشی کردی ؟؟؟خدا رو شکر کارما یقه ات رو گرفت که پ ...

😐😐😐 داداش چی میگی اشتباه گرفتی

در صلح باش؛ با خدا، با خودت، با دیگران، با حیوانات، با طبیعت، با هر چیزی...❤ صالح باش، دوستِ من👩🏻‍🦰☕🌱

مشکل معده نداری؟ ریفلاکس ،زخم ،معده عصبی و...؟

نه بابا

ممکنه به خاطر استرس باشه؟

یه پلاستیک فریزری بردار ( مشما) کامل دور دهنت و دماغت بزار جوری که هوا نیاد تو و بیرون نره ، تند تند نفس بکش دم و باز دم ، کربن دی اکسید زیاد میشه و مغز تمرکز رو از روی سکسکه به سمت زیاد شدن کربن دی اکسید میبره ( من انجام دادم گلاب به روتون بالا آوردم ولی بعدش قطع شد)

دل به دریا زده ای ، پهنه سراب است نرو... برف و کولاک زده راه خراب است نرو...

😐😐😐 داداش چی میگی اشتباه گرفتی

نه دقیقا خود بیشعورت بودی

دوستان استارتر پسره

خیلی هم بددهنه

گزارش بزنید

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍 🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵 پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩