fatisham78 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/22 تعداد پست: 11859 عنوان با همکار گاو چجوری رفتار کنیم 110 بازدید | 13 پست ازش سوال کاری پرسیدم یه نگاه از بالا به پایین انداخت و بعد با یه حالت تحقیر آمیزی خندید و گفت پس تو چی میدونی ؟خیلی بهم برخورد متاسفانه هرروز هم در ارتباطیم ....یا پیام میدم یه جوری جواب میده انگار ارث باباشو خوردم ...گاو بیشعور از خود راضی نفهم میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم 🫂❤️ 1404/10/09 | 19:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
jojetalla عضویت: 1400/01/13 تعداد پست: 1986 توام باش گاو شو . وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️
fatisham78 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/22 تعداد پست: 11859 مث خودش مدل گاوی😐😑 بخدا بلد نیستم من با احترام با همه حرف میزنم جایگاه اجتماعی و اینا ذره ای تو رفتارم تاثیر نداره ولی یه عده واقعا نفهمن میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم 🫂❤️
mohadeseh1404 عضویت: 1401/04/02 تعداد پست: 4965 اهمیت نده چون وقتی به سگ ها اهمیت میدی هار میشن و توهم شیر بودن بهشون دست میده👌
یسن6944 عضویت: 1401/09/04 تعداد پست: 14981 به قول دخترم گاو رو باید ولش کنی اصلا محلش ندی 😂 خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰 زود بود برای رفتنت دخترکم 🖤
آریل_فرشته عضویت: 1401/01/17 تعداد پست: 1856 دیگه سگ محلش کن،اینجور ادما مدلشون اینه،از... فیل افتادندیگ اصلا باهاش معاشرت نکنسوالم نپرس اینفدر سوال زیاد پرسیدن،اومو احمق جلوه میده،از آدمش بپرس ن از هرکسی ❤️❤️
fatisham78 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/22 تعداد پست: 11859 توام باش گاو شو خب بحث اینه نمیتونم.این بار ولی سعی میکنم مث خودش رفتار کنم میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم 🫂❤️
fatisham78 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/22 تعداد پست: 11859 دیگه سگ محلش کن،اینجور ادما مدلشون اینه،از... فیل افتادندیگ اصلا باهاش معاشرت نکنسوالم نپرس اینفدر س ... سوال کاری از روی بلد نبودن نیست .برای اینه که مطمئن باشیم از اعداد و ارقام و حساب کتابا .وگرنه صدسال سیاه دیگه هم باهاش هم کلام نمیشذم میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم 🫂❤️
fatisham78 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/22 تعداد پست: 11859 اهمیت نده چون وقتی به سگ ها اهمیت میدی هار میشن و توهم شیر بودن بهشون دست میده👌 حق بخدا ولی عصبی میشم میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم 🫂❤️
fatisham78 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/22 تعداد پست: 11859 به قول دخترم گاو رو باید ولش کنی اصلا محلش ندی 😂 😁🥰 میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم 🫂❤️
jojetalla عضویت: 1400/01/13 تعداد پست: 1986 خب بحث اینه نمیتونم.این بار ولی سعی میکنم مث خودش رفتار کنم تحویلش نگیر . وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️
fatisham78 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/22 تعداد پست: 11859 تحویلش نگیر دیگه ن سلام میدم نه نگاهش میکنم میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم 🫂❤️
reihanehthepink عضویت: 1402/10/27 تعداد پست: 826 ببین اگر آدم بهتری تو محل کارت هست سوالاتت رو از اون بپرس تو محل کار منم هست یکی که عالم و آدم رو کوچیک میکنه و تحقیر من تا بتونم سمتش نمیرم ولی یکی دیگه هست نه تنها به بقیه کمک میکنه بلکه معتقده سوال پرسیدن تو کار اصلا عیب نیست یه جاهایی با سابقه ها هم ممکنه گیر کنن 🌙🌸🌷