2777
2789

1 ژانویه سال نو میلادی هست

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم شیعه🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میدونم،میگم کی جشن میگیرن فردا؟

الان رفتم سرچ کردم دیدم دسامبر 31 روزه هست

فردا شب از ساعت 12 شب 1 ژانویه و سال 2026 اغاز میشه

چه جوری میخوای جشن بگیری؟

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم شیعه🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

الان رفتم سرچ کردم دیدم دسامبر 31 روزه هستفردا شب از ساعت 12 شب 1 ژانویه و سال 2026 اغاز میشه چه جور ...

بالا شهر تهران جشن میگیرند زیبا بود

آرزو قلبیم به عشقتون برسید😊❤️ هردوسخت درتلاشیم به هم برسیم

الان رفتم سرچ کردم دیدم دسامبر 31 روزه هستفردا شب از ساعت 12 شب 1 ژانویه و سال 2026 اغاز میشه چه جور ...

۲۰۲۶ به وقت پایتخت آمریکا واشنگتن دی سی

آرزو قلبیم به عشقتون برسید😊❤️ هردوسخت درتلاشیم به هم برسیم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز