۱۱ساله همسرمه.چیزی ازش ندیدم جز یکی دومورد ک شک کردم بعدم شکم ب جایی نرسید.پدرو همسر خیلی خوبیه از همه لحاظ بهم احترام میذاره محبتشو بیشتر عملی نشون میده.رابطه ج عالیه.ب خانوادم احترام میذاره وقتای بیکاریشو با ما میگذرونه تمام درامدش دست منه.گوشیش بدون قفل و مدام دست منه.اطمینان کامل دارم ک گوشی یا سیم کارت دیگه ای نداره. وخیلی چیزای دیگه ولییی ازونجایی ک من خیلی شکاکم یکبار اوایل تابستون امسال بود داخل کلیپ برد گوشیش ی متن دیدم ک نوشته بود ازم پول خواستن ی کسایی بهشون ندادم ولی برای تو زود واریز میشه منت سرت نمیذارم ولی اینو میگم ک بدونی برام ارزش داری.ازش ک پرسیدم گفت بدای اون دوستم ک پولش پیشمه فرستادم.گفت بهم زنگ زده پولشو خواسته جواب ندادم بعدش دیگه بهم پیام دادیم.اینم بگم ک با دوستش خیلی صمیمیه.دیگه منم گفتم باشه و پیگیر نشدم ولی همچنان هیییچ رفتار مشکوکی ندیدم
این ی موردتا ی ماه پیش ک با پدرش دعواش شد تلفتی زد گوشیشو شکست.رفت ی گوشی ساده نو گرفت.ی دونه از سیم کارتاش خونه مونده بود گفت بنداز رو گوشیم برام منم ک سیمو انداختم رفتم تو پیاما دیدم دوتا پیام ب ی شماره تو سیمش ذخیره شده ک معلوم نیست تاریخش برای کیکیش نوشته بود سلام بهارکم نفسم
یکیشم نوشته بود سلام خانم زارعی بارتون فرده میرسه
شوهرمن راننده تریلیه.نمیدونم منظورش از بار مربوط ب شغل الانش بود یا پیامک خیلی قدیمی بود و مربوط ب شغل دوسال پیشش ک سوپرمارکت داشت و زنای ویزیتور واسشون بار میفرسروز بعدش باز تحمل نکردم ب روش آوردم رفت قرانو بیاره دست بذاره روش خیلی ریلکس بود گفت روحمم ازین پیام خبر نداره نذاشتم دست بذاره روی قران
دیگه ۲۰روز باهاش حرف نزدم بعد ۲۰روز صداش کردم حرف زدبازم ریلکس فقط میگفت من ازین پیاما خبر ندارم.گاهی شده یکی از دوستام ک سیم کارتش ایرانسله از گوشیم زنگ و پیام میداده چون سیم کارتش میرفته روی رومینگ.گفت تو خودخ میری برام لباس میخری.میرم بار تا برمیگردم چرک بدنمو میخوره .یکساعتم نمیخوابم همش پشت فرمون از کجا وقت میکنم پیام بدم یا زنگ
اینم بگم از خیانت جنسی مطمعنم ک نکرده
دیگه منم سنگامو واکندم.گفتم هر وقت حس کردی نمیخوای منو بگو خودم محترمانه از زندگیت میرم
از اون روز دیگه درموردش حرف نزدیم محبتم بیشتر شده ولی کمتر نشده
منتهی حال خودم گاهی بد میشه
دوس دارم چکش کنم ولی میترسم