میناااا۵۵۵ مدیر عضویت: 1403/03/20 تعداد پست: 1348 عنوان کسی از تله پاتی نتیجه گرفته | مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 24 پست تله پاتی برای انتقال پیام به فرد خاصیا رفتن به خوابشیا اینکه دلش برامون تنگ شهاگه کسی تجربه ای داره ممنون میشم بگه💕💕💕 1404/10/09 | 18:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مریم۶۴۱۹ عضویت: 1401/04/21 تعداد پست: 1018 باید آروم باشی ذهنتو خالی کنی از افکار مزاحم اونو توی ذهنت تصور کنی پیامتو انتقال بدی بهش و بعدش رها ... اون جزئیاتو میدونی؟اگه میدونی میشه بگی میدونی چرا همه نوجوونا عصبین!؟چون مثل یه بچه باهاشون برخورد میکنین و انتظار دارین عین یه بزرگسال رفتار کنن.
میناااا۵۵۵ مدیر استارتر عضویت: 1403/03/20 تعداد پست: 1348 اون جزئیاتو میدونی؟اگه میدونی میشه بگی مثلا آروم کردن خودت با تنفس عمیق من خیلی ماهر نیستم ولی توی یوتیوب یادگرفتم یکم تو هم خواستی میتونی تحقیق کنی راجع بهش و امتحانش کنی💕
مریم۶۴۱۹ عضویت: 1401/04/21 تعداد پست: 1018 مثلا آروم کردن خودت با تنفس عمیق من خیلی ماهر نیستم ولی توی یوتیوب یادگرفتم یکم تو هم خواستی میتونی ... باشه مرسی از توضیحاتت عزیزم فقط اینکه جواب گرفتی؟ میدونی چرا همه نوجوونا عصبین!؟چون مثل یه بچه باهاشون برخورد میکنین و انتظار دارین عین یه بزرگسال رفتار کنن.
مریم۶۴۱۹ عضویت: 1401/04/21 تعداد پست: 1018 مثلا آروم کردن خودت با تنفس عمیق من خیلی ماهر نیستم ولی توی یوتیوب یادگرفتم یکم تو هم خواستی میتونی ... باشه مرسی از توضیحاتت عزیزم فقط اینکه جواب گرفتی؟ میدونی چرا همه نوجوونا عصبین!؟چون مثل یه بچه باهاشون برخورد میکنین و انتظار دارین عین یه بزرگسال رفتار کنن.
میناااا۵۵۵ مدیر استارتر عضویت: 1403/03/20 تعداد پست: 1348 باشه مرسی از توضیحاتت عزیزم فقط اینکه جواب گرفتی؟ آره یه مدت خیلیییی نتیجه میگرفتم فقط باید هر انرژی منفی رو از خودت دور کنی و اون فرد رو کلا از ذهنت حذف کنی اصلا بهش فکر نکنی که کی نتیجه میگیرم💕💕
مریم۶۴۱۹ عضویت: 1401/04/21 تعداد پست: 1018 آره یه مدت خیلیییی نتیجه میگرفتم فقط باید هر انرژی منفی رو از خودت دور کنی و اون فرد رو کلا از ذهنت ... اول فکر کنم بهش بعد که پیاممو انتقال دادم کلا از ذهنم خارجش کنم درست متوجه شدم دیگه؟ میدونی چرا همه نوجوونا عصبین!؟چون مثل یه بچه باهاشون برخورد میکنین و انتظار دارین عین یه بزرگسال رفتار کنن.
آیانان عضویت: 1401/04/23 تعداد پست: 8348 تله پاتیو نمیدونم ولی اون موقع که مجرد بودم هرکی از ذهنم عبور میکرد چندروز بعد میگفتن میخوادت و میخو ... همین تله پاتی بود😅
سبزآبییی عضویت: 1403/10/22 تعداد پست: 702 همین تله پاتی بود😅 ولی واقعا عجیب بود،اونموقع احساس میکردم جادوگرم یه نیرویی درونمه😂😂
vhjtr468 عضویت: 1401/11/13 تعداد پست: 5133 به روح هم میشه پیام انتقال داد؟ ☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆ 🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️