2777
2789
نمیتونم بگم میترسم شناسایی بشم ولی خوب واقعا دست خودم نبود پشیمونم که گفتم

مگ شناسایی شدن به این راحتی فک کنم یه بار دیگه هم این تاپیک زدی همینجوری پیچوندی آخرش هم گفتی برادر شوهر

شیشه اییی که عاشق سنگ بشه تقدیرش شکستنه🖤

من وقتی متاهل بودم شوهرم دوستش میآورد خونمون .اون تایم اوج اختلاف ما بود همش با هم دعوا داشتیم اصلا از لج من دوستاش میآورد چون من بدم میومد و میگفتم خونه حرمت داره

تو همین اومدنا دیدم رفتار رفیقش عادی نیست

هر وقت جایی میخواستم برم شوهرم میگفت رامین گفته من میبرم خانمت رو ،البته شوهر خودش هم میومد

من کم کم ازین یارو خوشم اومد شدید

بعد یه روز تو ماشینش بودم پسره برگشت گفت شما فک نکنید که من بخاطر همسرت میام دنبالت ،من فقط بخاطر خودتون میام 😑

نمیدونم چطور از پس این حس بر اومدم و بهش غلبه کردم

همون تایم شروع کردم نماز خوندم تا مهرش از دلم بره

چون حتی شوهرم شک کرده بود بهم میگفت تو که با هیچکس حرف نمی زنی چطور این پسره که میاد زبونت باز میشه

خلاصه خداروشکر بخیر گذشت

اینو خواستم بگم که این حس ممکنه پیش بیاد اما نباید بهش پر و بال بدی و مقدسش کنی

...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احیانا محرمت نیست خدایی نکرده

🙄🤔🤔🤔😐

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

عشق دو تا هورمون... هورمون هات بالا وپایبن شده.... به خوبی های همسرت فکر کن

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

اره وای خاک برسرم حس میکنم کارما پس میده شوهرم چون با خواهرم بهم خیانت کرد

شوهر و خواهرت خیانت کردن تو که نباید تقاص اشتباه اونا رو بدی الانم اینو بدون اونم هم خون و گوشت شوهرته شیر یه مادر خوردن به همون اندازه میتونه بهت آسیب بزنه تو ذهنت تصوير سازی های قشنگ نداشته باش

هیچکدوممون معصوم نیستیم و

برای هر کدوممون امکانش هست این احساسات پیش بیاد

مهم اینه به احساساتت غلبه کنی گلم و از بین ببری

سعی کن ب خدا نزدیک تر بشی نماز بخون و سر نمازت از خدا بخواه ک مهرش رو از دلت ببره

🧜‍♂️هیتلرم‌خوبه‌ولی‌من‌عاشق‌باپنبه‌سربریدن‌‌های‌چرچیلم🧜‍♂️                                                                                                    زندگی میکنم با قوانین خودم✌                                                                                                                            🧜‍♂️انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بد دهان دائم در نوسانم🧜‍♂️                                                                                                   با غریبه ها نمیتونم اُخت بشم چون نمی شناسمشون             خودی هارم چون میشناسمشون به دلم نمی نشینن😕                                                   

من وقتی متاهل بودم شوهرم دوستش میآورد خونمون .اون تایم اوج اختلاف ما بود همش با هم دعوا داشتیم اصلا ...

خدا بهت کمک کرده عزیزم، شرایط آدما با هم فرق میکنه، خدا به استارتر هم کمک کنه.