2777
2789
عنوان

💔😔چرااا

| مشاهده متن کامل بحث + 12431 بازدید | 1592 پست
یعنی هیچی به هیچی شد که

🤙🏻😔🗿🚬تریاک فروش صدام کرد یواشکی نگام کرد میدونست که معتاد هستم بازم ولکن نبود😔🤙🏻🗿🚬

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دلی

اوووو 😌بلهــ. کراشای منن. ـبتمنی بودیم واسه خودمون 😌

خدا واسه هم حفظتون کنه😅❤

☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆                   🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوخیی 😄😂امیدوار شدم ولی ضرب در دو 3 کن بیستو😂😂

40؟

خودت بگو چند سالته

☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆                   🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️

بیچاره ایم... هر روز بدبخت تر از قبل هر روز از عقب تر از دیروز

😂چرا سارا😔💔

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دلی

چرا؟

😂آره

من حتی به چتی گفتم که عکس مارو درست کنه در حالی که همو بغل کردیم🗿🗿🗿بعد وقتی درست کرد آلن یکی از د ...

ینی قشنگ ـــ منه و همون وقتا.

وقتی رفتم هنرستان و یکی از درسامون عکاسی میکردم. عکس هم چاپ میزدم خودم.. فقط باید میبودی بنیتا😄ـ

تداوم دوستی های ما.... ۱.نی نی سایت 2.تلگرام ۳.ایتا.۴روبیکا ۵.اینتستاگرام و تمام 💅🚶♀️

😵💫😵💫😵💫🥴🥴🥴

😔💔

😂آره

دلار شد 150

پارسال بود 80

دو 8 تا؟ 16 تا تقربیا دو برابر شد دلار یعنی همه چیز دو برابر؟ نه حداقل سه برابر والا شده روزی دو برابر هیچ کاری نمیتونیم بکنیم

عضو رسمی بتمن های سایت ❤️🎀💫   

دلار شد 150 پارسال بود 80دو 8 تا؟ 16 تا تقربیا دو برابر شد دلار یعنی همه چیز دو برابر؟ نه حداقل سه ب ...

دقیقااا

ینی قشنگ ـــ منه و همون وقتا. وقتی رفتم هنرستان و یکی از درسامون عکاسی میکردم. عکس هم چاپ میزدم خ ...

وایییییی🤩🤩🤩🤩🤩

افرادی که دنبال پر بودن یا خالی بودن لیوانن نکته ی اصلی رو از دست میدن،لیوان رو دوباره میشه پُرش کرد🥰🥰🥰من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕عاشق پیشی هامممم💕پروفایل عکس چشم 

دلار شد 150 پارسال بود 80دو 8 تا؟ 16 تا تقربیا دو برابر شد دلار یعنی همه چیز دو برابر؟ نه حداقل سه ب ...

عه سلامممم

افرادی که دنبال پر بودن یا خالی بودن لیوانن نکته ی اصلی رو از دست میدن،لیوان رو دوباره میشه پُرش کرد🥰🥰🥰من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕عاشق پیشی هامممم💕پروفایل عکس چشم