2777
2789
عنوان

💔😔چرااا

| مشاهده متن کامل بحث + 12431 بازدید | 1592 پست
😔💔از الان متوجه شدم عادیه؟🗿

یا واقعا نشدی که اینو بزرگتر شی میفهمی یا اینکه اگه شدی باشی بزرگسالی زودراس میگن چی میگن یعنی اتفاقاتی که نباید تو این سن بیفته به دلایلی افتاده که داخل این دوره زمونه خیلی زیاد شده خیلی بخصوص دخترا سعی میکنن ادای دختر های بزرگ تر رو درارن

عضو رسمی بتمن های سایت ❤️🎀💫   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😔💔از الان متوجه شدم عادیه؟🗿

حسای توی این سن اعتمادی بهشون نیس عزیزم. هیچ وقت بخاطر حسی که داری ناراحت نباش برعکس با حسای زیبات خوش باش بزرگ تر بکشی خودشون تغییر میکنن و کم رنگ میشن حسای الانت

☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆                   🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️

یا واقعا نشدی که اینو بزرگتر شی میفهمی یا اینکه اگه شدی باشی بزرگسالی زودراس میگن چی میگن یعنی اتفاق ...

😐من ادای دخترای بزرگ رو هرگز در نیاوردم و نمیارم😂💔😔🗿

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دلی

بنیتا ارزو ، که دوماه باهام حرف نزد 👌و من اصلا نراشتمش کنار👌به هر روشی باهاش حرف میزدم 😄الیه عا ...

اووو

☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆                   🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️

حسای توی این سن اعتمادی بهشون نیس عزیزم. هیچ وقت بخاطر حسی که داری ناراحت نباش برعکس با حسای زیبات خ ...

میدونم به خاطر پربازدیدی اینارو مینویسید ولی نمیتونم ثابت کنم😔💔😂

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دلی

قربونت عشقم شاهرخ خان چطوره 😂🤍راستی اون پسره رو هنوزم میببنی؟

نه بابا.. نمیبینمش دیگه

ولی پارسال یه بار دیدمش 😄😄

شاهرخ خان در هندوستانه.ـ. کیفش کوکه،،کیفش پر پوله😄😄،.

تداوم دوستی های ما.... ۱.نی نی سایت 2.تلگرام ۳.ایتا.۴روبیکا ۵.اینتستاگرام و تمام 💅🚶♀️

تو رو خدا بی خیال شو کجاس خوشگله 🥴😂انرژی تو صرف این چیزا نکن،،

😔تورو خدا اینطوری نگو بغض می کنم میمیرم💔

میدونم به خاطر پربازدیدی اینارو مینویسید ولی نمیتونم ثابت کنم😔💔😂

نه به خدا دارم راست میگم، همه ی حس ها وابستگی عشق ترس ناراحتی شادی. جزئی از زندگی هستن و باید باهاشون کنار بیایم و با همین حس ها خوش باشیم چون زندگی چیزی غیر از این نیس

نه به خدا دارم راست میگم، همه ی حس ها وابستگی عشق ترس ناراحتی شادی. جزئی از زندگی هستن و باید باهاشو ...

😂هعیییی امیدوارممممم