[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دلی
یا واقعا نشدی که اینو بزرگتر شی میفهمی یا اینکه اگه شدی باشی بزرگسالی زودراس میگن چی میگن یعنی اتفاقاتی که نباید تو این سن بیفته به دلایلی افتاده که داخل این دوره زمونه خیلی زیاد شده خیلی بخصوص دخترا سعی میکنن ادای دختر های بزرگ تر رو درارن
حسای توی این سن اعتمادی بهشون نیس عزیزم. هیچ وقت بخاطر حسی که داری ناراحت نباش برعکس با حسای زیبات خوش باش بزرگ تر بکشی خودشون تغییر میکنن و کم رنگ میشن حسای الانت
☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆ 🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️
یا واقعا نشدی که اینو بزرگتر شی میفهمی یا اینکه اگه شدی باشی بزرگسالی زودراس میگن چی میگن یعنی اتفاق ...
😐من ادای دخترای بزرگ رو هرگز در نیاوردم و نمیارم😂💔😔🗿
[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دلی
حسای توی این سن اعتمادی بهشون نیس عزیزم. هیچ وقت بخاطر حسی که داری ناراحت نباش برعکس با حسای زیبات خ ...
میدونم به خاطر پربازدیدی اینارو مینویسید ولی نمیتونم ثابت کنم😔💔😂
تو رو خدا بی خیال شو کجاس خوشگله 🥴😂انرژی تو صرف این چیزا نکن،،
😔تورو خدا اینطوری نگو بغض می کنم میمیرم💔
میدونم به خاطر پربازدیدی اینارو مینویسید ولی نمیتونم ثابت کنم😔💔😂
نه به خدا دارم راست میگم، همه ی حس ها وابستگی عشق ترس ناراحتی شادی. جزئی از زندگی هستن و باید باهاشون کنار بیایم و با همین حس ها خوش باشیم چون زندگی چیزی غیر از این نیس
☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆ 🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️
نه به خدا دارم راست میگم، همه ی حس ها وابستگی عشق ترس ناراحتی شادی. جزئی از زندگی هستن و باید باهاشو ...
😂هعیییی امیدوارممممم