2777
2789
عنوان

💔😔چرااا

| مشاهده متن کامل بحث + 12251 بازدید | 1580 پست
گفتم ببین چی شده. الی جون😍😄کراش من تو اوج جوونی شاهرخ خان، هندی بود. پوستراشو میگرفتم. میزدم تو ات ...

رو پسرا بلاگر کراش زدی؟

‌آرزو  قلبیم به عشقتون برسید😊❤️ خیلی دوست دارمmilad😍
فکک نکنم منظورت این بوده باشه

پس چیه😂💔

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دلی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی شهر شمام همینطورواو پس زنجانی نیستین😔🤣آخه میگن تکاب تنها شهریه که هیچکس نمیشناسه😂منم نمیشناس ...

نه خب من زنجان دنیا اومدم. الانم که ازدواج کردم هم اینجا خونه دارم هم شهرستانم البته بیشتر شهرستانم خونه ی بابام😅

چرا درباره ی تکاب اینجوری میگن؟

ولی من خیلی خوب میشناسمش اخه بیخ گوشمه😅

حتی اسم روستاهای شهرستان من با شهرستان تکاب مثل همه

☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆                   🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️

😄😄 یکی بگه این کارات چین اخه😄😂😂.

🤣🤣واقعا عاشق شدم خاله💔

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دلی

هیچی نگو.ـ ملت رو کراششون حساسن. ـ من هم رو این سه گلم حساسم .. ببینم یکی چپ چپ نگاه کنه. بهشون خو ...

اره خوب توصیف کردی👌😂

سه گلت کیان؟

☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆                   🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️

نه خب من زنجان دنیا اومدم. الانم که ازدواج کردم هم اینجا خونه دارم هم شهرستانم البته بیشتر شهرستانم ...

عه چه جالب نمیدونستم پس که اینطور

آدمای خوبی هستین من خیلی زنجانیا رو دوست دارم

مرسی عزیزم🤗

ماهم شمارو دوس داریم

خدانکنهعه پس چقد ادم مثل منندرکل شوخ نیستم ولی با کسی بجوشم شوخ طبع میشم🤗

بله متوجه شدم 😂قلقت دستم اومد.. 😄

تداوم دوستی های ما.... ۱.نی نی سایت 2.تلگرام ۳.ایتا.۴روبیکا ۵.اینتستاگرام و تمام 💅🚶♀️

از چه لحاظ؟

از همه لحاظ آدمای خوبی ان دیگه

خودت میدونی که منظورت اون نبوده منم میدونم 😂

😂چی بوده سارا😔