2777
2789
عنوان

💔😔چرااا

| مشاهده متن کامل بحث + 12251 بازدید | 1580 پست
گفتم ببین چی شده. الی جون😍😄کراش من تو اوج جوونی شاهرخ خان، هندی بود. پوستراشو میگرفتم. میزدم تو ات ...

رو پسرا بلاگر کراش زدی؟

‌آرزو  قلبیم به عشقتون برسید😊❤️ خیلی دوست دارمmilad😍
فکک نکنم منظورت این بوده باشه

پس چیه😂💔

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دلی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی شهر شمام همینطورواو پس زنجانی نیستین😔🤣آخه میگن تکاب تنها شهریه که هیچکس نمیشناسه😂منم نمیشناس ...

نه خب من زنجان دنیا اومدم. الانم که ازدواج کردم هم اینجا خونه دارم هم شهرستانم البته بیشتر شهرستانم خونه ی بابام😅

چرا درباره ی تکاب اینجوری میگن؟

ولی من خیلی خوب میشناسمش اخه بیخ گوشمه😅

حتی اسم روستاهای شهرستان من با شهرستان تکاب مثل همه

☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆                   🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️

😄😄 یکی بگه این کارات چین اخه😄😂😂.

🤣🤣واقعا عاشق شدم خاله💔

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دلی

هیچی نگو.ـ ملت رو کراششون حساسن. ـ من هم رو این سه گلم حساسم .. ببینم یکی چپ چپ نگاه کنه. بهشون خو ...

اره خوب توصیف کردی👌😂

سه گلت کیان؟

☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆                   🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️

نه خب من زنجان دنیا اومدم. الانم که ازدواج کردم هم اینجا خونه دارم هم شهرستانم البته بیشتر شهرستانم ...

عه چه جالب نمیدونستم پس که اینطور

آدمای خوبی هستین من خیلی زنجانیا رو دوست دارم

مرسی عزیزم🤗

ماهم شمارو دوس داریم

خدانکنهعه پس چقد ادم مثل منندرکل شوخ نیستم ولی با کسی بجوشم شوخ طبع میشم🤗

بله متوجه شدم 😂قلقت دستم اومد.. 😄

تداوم دوستی های ما.... ۱.نی نی سایت 2.تلگرام ۳.ایتا.۴روبیکا ۵.اینتستاگرام و تمام 💅🚶♀️

از چه لحاظ؟

از همه لحاظ آدمای خوبی ان دیگه

خودت میدونی که منظورت اون نبوده منم میدونم 😂

😂چی بوده سارا😔