2777
2789
عنوان

💔😔چرااا

| مشاهده متن کامل بحث + 11749 بازدید | 1564 پست
عه پس بزنیم تو کارش😂

😔🤣کسی نیست که

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دلی

عه مبارکهههه🥳۸۰ صفحه شد🤣

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دلی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره بابا خواستم بقیه پربازدیدی رو انجام بدیم😔🤣

کجای اردبیل ساکنی؟ ببینم نزدیکیم یا نه. که البته نمیتونیم نزدیک باشیم چون ما پیش آزربایجان غربی هستیم😂

☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆                   🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️

کجای اردبیل ساکنی؟ ببینم نزدیکیم یا نه. که البته نمیتونیم نزدیک باشیم چون ما پیش آزربایجان غربی هستی ...

😐زنجان چجوری اونجایه؟😐💔

ما خوده اردبیلیم

خودمون یه تنه میبریم جلو💪🏻

عاشقه امیدتم😔❤️🤣

مبارکه💃🏻💃🏻

🤣🫱🏻🫲🏾🗿

😐زنجان چجوری اونجایه؟😐💔ما خوده اردبیلیم

عه اردبیل خیلی خوشگله🤩

خب اصالتم واسه شهرستانه اونجارو میگم. با آزربایجان غربی هم مرزیم با شهرستان تکاب یا همون تیکاب

☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆                   🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️

😐کجاش وا همشهریمه😭😭😭

متاسفم برای ....فقط چون بازیکنه حتا اگه بیاد خواستگاری فکر میکنی همه چی عالیه.تا امثال شما ساده ها هستن....اول ک برو تو زندگیشون ببین ایا زندگی خوبی دارن باید باشی تا بفهمی حتا همسرانشون هم حقیقتو نمیگن در حالی ک دلشون خووووونه.بچسب ب درست و بعد هم اونی ک از هر جهت میشناسی شاید پولدار نباشه ولی احتمالش هست جون بده براتون ولی اینا چی.کلی میگم دهتا مثل شما ک کراش باشن روشون هوا برشون میدارن از ده نفر لااقل ۵نفر رو بدبخت میکنن ب اسم ازدواج اخرشم یکی از اقوام خودشون ی یکی از پلنگای مجازی رو میگیرن و اخرش هم خدا داند.در حالی ک خیلیاشونم زن دارن ولیلااقل هفته ای ی نفر رو بدبخت ممیکنن

نه فقط امضات واسم آشناس خودتم یادم نمیای😅من کلا اگه از تاپیکی خوشم بیاد لایک میکنم ولی نمیشناسمت... ...

نمیدونم چون ترک نیستم.

اطلاعیم ازشون ندارم.

امضام ک.ـ از @alone_2 با یه کووچولو تغییر برداشتم😄👌

ببخشیدسارا جان..🙏

از الان بشناس.ـ

چرا برا من.وایب @librarian_maneli رو میدی 😃.

تداوم دوستی های ما.... ۱.نی نی سایت 2.تلگرام ۳.ایتا.۴روبیکا ۵.اینتستاگرام و تمام 💅🚶♀️

عه اردبیل خیلی خوشگله🤩خب اصالتم واسه شهرستانه اونجارو میگم. با آزربایجان غربی هم مرزیم با شهرستان ت ...

مرسی شهر شمام همینطور

واو پس زنجانی نیستین😔🤣

آخه میگن تکاب تنها شهریه که هیچکس نمیشناسه😂منم نمیشناسم اما میدونم چی میگی

متاسفم برای ....فقط چون بازیکنه حتا اگه بیاد خواستگاری فکر میکنی همه چی عالیه.تا امثال شما ساده ها ه ...

بیخیال بابا ما داریم شوخی میکنیم اینجا