2777
2789
عنوان

💔😔چرااا

| مشاهده متن کامل بحث + 12843 بازدید | 1612 پست
عه پس بزنیم تو کارش😂

😔🤣کسی نیست که

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دلی

عه مبارکهههه🥳۸۰ صفحه شد🤣

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دلی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره بابا خواستم بقیه پربازدیدی رو انجام بدیم😔🤣

کجای اردبیل ساکنی؟ ببینم نزدیکیم یا نه. که البته نمیتونیم نزدیک باشیم چون ما پیش آزربایجان غربی هستیم😂

☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆                   🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️

کجای اردبیل ساکنی؟ ببینم نزدیکیم یا نه. که البته نمیتونیم نزدیک باشیم چون ما پیش آزربایجان غربی هستی ...

😐زنجان چجوری اونجایه؟😐💔

ما خوده اردبیلیم

خودمون یه تنه میبریم جلو💪🏻

عاشقه امیدتم😔❤️🤣

مبارکه💃🏻💃🏻

🤣🫱🏻🫲🏾🗿

😐زنجان چجوری اونجایه؟😐💔ما خوده اردبیلیم

عه اردبیل خیلی خوشگله🤩

خب اصالتم واسه شهرستانه اونجارو میگم. با آزربایجان غربی هم مرزیم با شهرستان تکاب یا همون تیکاب

☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆                   🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️

😐کجاش وا همشهریمه😭😭😭

متاسفم برای ....فقط چون بازیکنه حتا اگه بیاد خواستگاری فکر میکنی همه چی عالیه.تا امثال شما ساده ها هستن....اول ک برو تو زندگیشون ببین ایا زندگی خوبی دارن باید باشی تا بفهمی حتا همسرانشون هم حقیقتو نمیگن در حالی ک دلشون خووووونه.بچسب ب درست و بعد هم اونی ک از هر جهت میشناسی شاید پولدار نباشه ولی احتمالش هست جون بده براتون ولی اینا چی.کلی میگم دهتا مثل شما ک کراش باشن روشون هوا برشون میدارن از ده نفر لااقل ۵نفر رو بدبخت میکنن ب اسم ازدواج اخرشم یکی از اقوام خودشون ی یکی از پلنگای مجازی رو میگیرن و اخرش هم خدا داند.در حالی ک خیلیاشونم زن دارن ولیلااقل هفته ای ی نفر رو بدبخت ممیکنن

نه فقط امضات واسم آشناس خودتم یادم نمیای😅من کلا اگه از تاپیکی خوشم بیاد لایک میکنم ولی نمیشناسمت... ...

نمیدونم چون ترک نیستم.

اطلاعیم ازشون ندارم.

امضام ک.ـ از @alone_2 با یه کووچولو تغییر برداشتم😄👌

ببخشیدسارا جان..🙏

از الان بشناس.ـ

چرا برا من.وایب @librarian_maneli رو میدی 😃.

تداوم دوستی های ما.... ۱.نی نی سایت 2.تلگرام ۳.ایتا.۴روبیکا ۵.اینتستاگرام و تمام 💅🚶♀️

عه اردبیل خیلی خوشگله🤩خب اصالتم واسه شهرستانه اونجارو میگم. با آزربایجان غربی هم مرزیم با شهرستان ت ...

مرسی شهر شمام همینطور

واو پس زنجانی نیستین😔🤣

آخه میگن تکاب تنها شهریه که هیچکس نمیشناسه😂منم نمیشناسم اما میدونم چی میگی

متاسفم برای ....فقط چون بازیکنه حتا اگه بیاد خواستگاری فکر میکنی همه چی عالیه.تا امثال شما ساده ها ه ...

بیخیال بابا ما داریم شوخی میکنیم اینجا