2777
2789
عنوان

سن مناسبیه برای آوردن بچه

401 بازدید | 39 پست

من پسر و دختر دوقلو داژم ۱۴ سالشونه و خودمم ۴۶ و شوهرم ۵۳ سالشه البته اون زیاد حوصله ندارم ولی من خودم میخوام به نظرتون سن خوبیه ؟؟یا خیلی دیره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ناراحت نشی عزیرم دیره ۴۶ سالتون باشه وقتی ۲۰ سالش بشه شما کمش میشید ۶۷ ۶۸ واقعا جالب نیست در حق بچه ظلمه

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 

ایجانم همسن مادرم هستین خودم ۲۳ سالمه بابامم ۵۵ اینا🥰😅🌼

به امید مرگ طبیعی نفس میکشم❤️‍🩹 ‌‌‌‌                               آقایون(البته نر نه مرد واقعی شرم داره حریم خصوصی خانما اومدی اصلا که میخواد چی بشه ننگ اوره  اینجا با خانوما درخواست دوستی بدین؟؟؟؟واقعا هزاران سایت و اپ دوست همسر یابی کم داریم؟؟؟ برید بیرون لطفاااا هیچی از شما نمیخواییم نه مشاوره نه راه حل نه درددل نه هیچچچچ  کوفت  زهرمار نخواستیم از شما سایت خانوما میاین واقعا خب که چی؟!) این سایت غالبا مختص بانوان جان ننت درخواست دوستی ندیدددد جاش نیست لطفااااااااا گفته باشمااا قبول نمیکنم‼!🤬🤬🤬🤬❌️❌️❌️❌❌️

جاری من ۳۸ سالشه یه پسر ۱۲ ساله داره میگم میخوای دومی بیاری زود تر بیار میگه الان اعصاب ندارم چند سال دیگه 😐😐نمیدونم یعنی چند سال دیگه اعصابش قراره بهتر بشه یا بدتر؟؟

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره