2777
2789
عنوان

باور نمیشه دو ماه دیگه 🤍🎀

2157 بازدید | 130 پست

دیگه عیده

۱۴۰۵ شد

مگه همین دیروز ۱۴۰۴ نبود

یه عدد نومزد دارم که تمام منه :) ....♡ درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🎇🤍کاربرjnjnjnjnهستم و تا دوماه تعلیقم....🤭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدایی با همه بدی ها و خوبی هاش خیلی طولانی گذشت خصوصا برای من

امیدوارم سال بعدی واسه من و هممون یه سال عالی باشه با دل شاد

هر چقدر کمتر بدونی،بیشتر آرومی 💛💌 تپلتونمممم.با این حال خودمو دوست دارم و به خودم احترام میزارم💖اگر بی احترامی یا بی ادبی کردی و جوابی ندیدی به این معنی نیست که اون شخص جوابی نداره به این معنیه که اون شخص با شعور تر از اونه که خودشو در حد تو کوچیک کنه👍🏻واسه قبولیم دعا کنین 405 فرهنگیان قبول بشم💖

😭امسالم هیچی به هیچی

عزیزم

مشکل چیه 🥺

یه عدد نومزد دارم که تمام منه :) ....♡ درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🎇🤍کاربرjnjnjnjnهستم و تا دوماه تعلیقم....🤭

خدایی خیلی زود گذشت

دقیقا ناراحت کنندست

امسال اصلا برام خوب نبود همش مریض شدم پام شکست بدبیاری پشت بدبیاری قشنگ ترین اتفاق امسالم بعد ۲۵ سال ...

عزمزمه

ایشالا ۴۰۵ براتون پر از شادی و حال خوب باشه😍

خدایی با همه بدی ها و خوبی هاش خیلی طولانی گذشت خصوصا برای من امیدوارم سال بعدی واسه من و هممون یه س ...

الهی امین

تداوم دوستی های ما.... ۱.نی نی سایت 2.تلگرام ۳.ایتا.۴روبیکا ۵.اینتستاگرام و تمام 💅🚶♀️