2777
2789

مطب روان شناسی داره

روان شناس هست

گفت میتونی بیایی مطب همدیگه ببینیم

به نظرتون برم ؟😐

گفتم نه

باید فکر کنم

خدایا شکرت بابت همه چیز💚 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حرف قشنگ عمل مهمه زمان مهمتر از زبان

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

فعلا نه یه قرار ملاقات بزار کافه از نزدیک اون جای عمومی ببینش.. اصلا رفتار.. طاهرشو ببین بعد... معلوم نیست واقعی یا نه. از کجا معلوم شاید دروغ

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

من همین شرایط برام پیش اومد یارو نزدیک بود اذیتم کنه فرار کردم

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
فعلا نه یه قرار ملاقات بزار کافه از نزدیک اون جای عمومی ببینش.. اصلا رفتار.. طاهرشو ببین بعد... معلو ...

واقعی هست

شماره نظام پزشکی هم داره

خدایا شکرت بابت همه چیز💚