2777
2789
عنوان

تماشای تلوزیون برای کودک زیر دوسال

121 بازدید | 17 پست

سلام خانوما. شما بچه هاتونو پای تی وی نمیزارید بمونه؟ دخترم نزدیک ۱۵ماهشه و واقعا خودش تقاضا میکنه تی وی ببینه. کنترل میاره جیغ و داد که روشنش کنم براش. گاهی در حد یه ربع روزانه براش شبکه پویا میزارم. شما چیکار میکنین با بچه های زیر دوسالتون؟ دخترم حرف هم نمیزنه. انقد توی اینستاگرام ادمو ترسوندن بابت تی وی بچه ها و بیبی دیجیتال

واقعا بده من خواهر زاده ام میدید مشکل مغزی پیدا کرد

فقط 8 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر هدفمه باردار نیستم😂یه صلوات برا رسیدن به آرزوم بفرست🤍 دل را سر شوقی اگرم هست، تـو آنــی:))✨❤️‍🩹️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من با تلویزیون وقتی روشن بود خودمون میدیدیم مشکلی نبود ولی اینجوری نبود که بزنم پویا ببینه و اینها.

گوشی هم تا سه سالگی ندادم. ولی عمه اش میداد میرفتیم به حرفمم گوش نمیداد😑

مادر فرزند پذیر💕با مردم زيبا سخن بگوييد تا پاسخ زيبا بشنويد .امیرالمومنین علیه السلام

یعنی چی؟ چه مشکلی؟ روزانه چقد میدید مگه؟ والا من پسر بزرگم کلی سی دی کارتون داشت و میدید.

نوار مغزش مشکل داشت میگفتن اوتیسم خفیف با خودش و در و دیوار حرف میزد الان دارو مصرف میکنه خوبه

فقط 8 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر هدفمه باردار نیستم😂یه صلوات برا رسیدن به آرزوم بفرست🤍 دل را سر شوقی اگرم هست، تـو آنــی:))✨❤️‍🩹️

من با تلویزیون وقتی روشن بود خودمون میدیدیم مشکلی نبود ولی اینجوری نبود که بزنم پویا ببینه و اینها.گ ...

منم گوشی نمیدم ولی خب بقول شما اطرافیان براش کلیپ شاد میزارن موزیک داره دوست داره میبینه گاهی

منم گوشی نمیدم ولی خب بقول شما اطرافیان براش کلیپ شاد میزارن موزیک داره دوست داره میبینه گاهی

من خودم گاهی سرشو گرم میکردم و از دستش میگرفتم

نمیدونم چی فکر میکرد پیش خودش که اینستا میداد دست بچه 2ساله.

دیگه انقدر گفته بودم که تبدیل شد به بازی

ولی خودم اصلا نمیدادم

ولی دوستم میداد همیشه دست بچه اش

تفاوتش هم این بود که بچه اش گریه میکرد برای گوشی چون عادت کرده بود بهش و تا یک شب میخوابید و دستش بود ولی بچه من 10 میخوابید

مادر فرزند پذیر💕با مردم زيبا سخن بگوييد تا پاسخ زيبا بشنويد .امیرالمومنین علیه السلام

مدت کوتاه خوبه اتفاقا بچه ها الان چون تنهان خیلی رفتارهای اجتماعی رو از تلویزیون یاد میگیرن و تو سن ...

الان چند روزه در حد یه ربع. واقعا نمیشه تی وی توی خونه باشه و بچه رو منع کنی

بچه دوستتون سالمه؟

سالمه

ولی خیلی اهل گوشیه

شب دیر میخوابه

و خیلی خیلی بهانه گیره. کلا به گچ دیوار هم گیر میده

وقتی هم با بچه هاست ترجیحش گوشیه تا بازی با بچه من یا بقیه