2777
2789
عنوان

باشوهرعوضیم قهرم

451 بازدید | 40 پست

باشوهر کثافتم چند روزه دعوا گرفتیم قهريم ❤️🩹💔اصلا هیچ تلاشی نمبکنه ک بیاد اشتی بچه ها توخونه افسردع شدن دخترم خبلی ناراحتی میکنه مقصر اون هست بمن میگفت برواز این خونه گم شه اون بمیرع من حرف نمیزنم نه پول میده ن تفریح ن عیچ امیدی برامن گذاشته میدونه من خانوادم پشتم نیستن بمن میگه بروگمشو از اینجا.دخترم تولدشه ی کیکم براش نگرفتم .اصلا هیچ تلاشی نمیکننه ک بیاداشتی خیلی خوشحالم هس ک قهره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو هم خودتو شاد و خوشحال نشون بده ..چرا حالتونو به اون گره زدید ..جای آدم نزاریدش خودش پیداش میشه .. ...

میگه کیک کرومی میخام منوببربیرون .ماانگارزندانی هستیم .ب اسم شوهرم؟ی ماشین وانت فقط.گدائه

ما هم از جمعه قهریم سر خونه ننش که چرا داریم دیر میریم حالا بقیه هم با ما آمده بودند و بهش گفتم تازه بهم پرید که اونا در هفته بازم میان

عوضی عصبی حیف من که دارم عمرم را با این زبون نفهم حروم میکنم

ما هم از جمعه قهریم سر خونه ننش که چرا داریم دیر میریم حالا بقیه هم با ما آمده بودند و بهش گفتم تازه ...

من فقط نفرین میکنم باید مثل سگ جون بذه جلوچشمم منم کیف کنم .اصلا خوشحاله ک قهره بچه هارو داره میکشه باکاراش .شماشوهرت مغروره؟

نمیتونی ببری بیرون ؟پول نداری ؟از کسی نمیتونی قرض بگیری ؟

ن عزیزم نمیتونم ماتوروستاییم .پول هم ندارم.راستی چراانقده مردا درخاست دوستی میدن ی تاپبک زدم پنج نفردرخاست دادن انگار من مورد دارم

میدونم دلت از همسرت پره نمیتونی ببخشی ولی به خاطر دخترت که تولدشه شما کوتاه بیا فقط واسه دل بچه هات گناه دارن با مردا لج کنی بیشتر لجتو درمیارن

ولی الان تولد دخترته گناه داره هر جور که میتونی سعی کن خوشحالش کنی