2777
2789
عنوان

پول گرفتن غیرقانونی برای دیپلم

77 بازدید | 10 پست

یه سوال خیلییی مهم دارم

مدرسه ما برای گواهی دیپلم گفته بود باید حتما پول بدیم تا تحویلمون بدن و حتما هم نقد باید باشه(حتی نگفتن چقدر)

بعد من گفتم غیرقانونیه گفتن اوکی میتونی بیای بگیری سر دیپلم این مبلغ رو پرداخت کنی

الان دیپلم حاضره و دوباره همون حرفارو دارن میگن

الکی میگن بدهی

چه بدهیای تو مدرسه دولتی ۳ سال ادامه داره هی از ما میگیرن؟؟

یا میگن بدهی یا اصلا نمیگن برای چی فقط میگن نقد بازم مقدارشو نمیگن فقط میگن همراهتون باشه

الان من میخوام برای گرفتن دیپلم برم ولی نمیدونم چیکار کنم

این کار قانونیه؟ اگه غیرقانونیه چیکار کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه چقدر میخوان بگیرن؟؟

دولتی اصولا یه رقمی کم میگیره برای دادن دیپلم

والا من غبرانتفاعی بودم

اصلا اونجا نباید پول میگرفت من شهریه میدادم😐

باز ازم یه پولی نقدی گرفتن

خیلی زیاد نیست

بده بره

مملکت همینه

قانون چیه

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

برو درخواست بده دیپلمت رو بدن

اگه ندادن گفتم پول مستقیم برو اداره

مدرسه ما چسبیده به آموزش پرورش منطقه بود جرات نمیکزدن از این کارا بکنن .. یه داد میزدیم آموزش پرورش میفهمید 🤣

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

برو درخواست بده دیپلمت رو بدناگه ندادن گفتم پول مستقیم برو ادارهمدرسه ما چسبیده به آموزش پرورش منطقه ...

وای چه خوب

اینا والا سر کمک به مدرسه تو این سه سال کلی پول گرفتن این لحظه اخرم باز میخوان بچلونن اخه کدوم کمکی اجباریه؟؟؟

خیلی دلم میخواد برم اداره پدرشونو در بیارن ولی میترسم هیچکاری نکنن ضایع بشم