2777
2789
عنوان

شوهرم پونزده روزه قهره

| مشاهده متن کامل بحث + 2071 بازدید | 90 پست
هیچی نمیخره برای خونههرروز میرفت بیرونغذاشومیخوردامروز غذاخریده بود رفت توی اتاق نشست تنهایی خورد.ال ...

خیلی ترسویی خیلی

بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند  
از اول به نام مادرش بودکارمنده،البته قسط همزیاد داره

پس از اول جای خالی درنظر گرفتن شوهر و خانواده شوهرتون ،سه دانگ هیچ وقت برنگردونین ،هروقت اذیت هاش دیدین داره خیلی زیاد میشه نگران نباشین دست شما جلوتر هست با دوتا دادخواست

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی داره دست میذاره رو نقطه ضعفت تا کوتاه بیای اصلا کوتاه نیا .الان اینجوریه مهریه رو ببخشی که دیگه کلا میندازت بیرون از خونه

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
فک کنم بدون اجازه شما نمیتونه بفروشه. چون حق شفعه به وجود میاد مگر این که هبه کنه یا صلح عمری

هبه کنه به مادرش مثلا میشه؟

صلح عمری چیه؟

من پرسیدم گفتن اگه به نام مادرش بزنه،چون پولی رد و بدل نشده،معامله صوریه.

به جز اینم هیچ دارایی دیگه ای نداره،میتونم اینو بجای مهریه طلب کنم یا توقیفش کنم؟ بهم میرسه؟

هیچی نمیخره برای خونههرروز میرفت بیرونغذاشومیخوردامروز غذاخریده بود رفت توی اتاق نشست تنهایی خورد.ال ...

چرا بهت سخت میگذره ؟ مگه تو برای اون مهمی ؟. کسی که ناراحتی تو براش مهم نباشه هیچ کس تو نیست اون فقط فکر مال و اموالشه از چنگت در آره تا معلوم نیست طلاقت بده یا راحت خیانت کنه قشنگ معلومه پرش کردن ..باپولات غذا سفارش بده از بیرون قشنگ بخور ..شده پول قرض بگیر

اخه چقدر دیگهدو هفته شدهاین میتونه تا چند ماه هم قهر بمونهمن مثلا پیشقدم شدم که سردی پیش نیاد،ولی ا ...

خب خودت میگی فهر کردن مدلشونه با چرب زبانی و مهربانی میاد خونه رو از چنگت درمیاره بازم قهر میکنه بیا بریم طلاق یا هزارتا مورد دیگه اون موقع دستت کجا بند هست اون که بعدش بارم قهر میکنه برا اشتی خونه بهش بدی ببخشیدا اشتباه کرده چه تضمینی برای بعدش هست هیچ تضمینی نیس عزیزم مردا چند ماهم بگذره فاصله براشون مهم نیس فقط جنسی براشون مهمه پس تو هم مثل اون باش بزار اون هی منت بکشه اخرش هرچقدر پاپیش بزاری اون اینجوری عادت میکنه خودتو سبک نکن به درک که محبت نمیکنن به جهنم به محبت با منت اونا نیازی نداربم

پس از اول جای خالی درنظر گرفتن شوهر و خانواده شوهرتون ،سه دانگ هیچ وقت برنگردونین ،هروقت اذیت هاش د ...

اون میخواد منو به ستوه بیاره که خودم برم اقدام کنم،بعد همه جا بگه زنم منو نمیخواست،بندازه تقصیر من.

بعد من اگه مهریه مو هم بذارم اجرا،نمیخوام از خونم برم، اینجا سه دونگش مال منه میخوامبمونم همینجا. به نظرت اذیتممیکنه؟

چرا بهت سخت میگذره ؟

انقد پیش قدم شدی برای آشتی پرو شده

بابا فکر کن مجردی تو یه خونه نشستی غم و غصه نداره برا خودت بپز

محل . . . ام به اون نذار بذار بفهمه بود و نبودش فرقی نمیکنه

بلکه عقلش اومد سر جاش !!️

هیچ کاری ام نمیکنه بگو میرم پزشک قانونی

خب خودت میگی فهر کردن مدلشونه با چرب زبانی و مهربانی میاد خونه رو از چنگت درمیاره بازم قهر میکنه بیا ...

نه اینکارو که نمیکنم

ولی دروغ چرا.....تنهایی خیلی برام سخته

قبلا همتوی تاپیکمگفتم همشاغلم هم باشگاه و کلاس و اینا میرم ولی یه جا توی قلبم خالیه آروم وقرار ندارم...

هیچی برای خونه نمیخره حتی نون نمیخرهحالا خودم پول دارم ولی منظورم اینه ببین چقدر سنگدلهبه حرف مادرشم ...

گول نخوری مهریه ببخشی ،مردی که خرج خونه نمیده میگه مهریه ببخش مشخصه میخواد خستت کنه و بدون حق و حقوق طلاق بگیری

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،برادرای محترم ریپلای نزنین و لایک نکنید لطفا