2777
2789
عنوان

شوهرم پونزده روزه قهره

| مشاهده متن کامل بحث + 2071 بازدید | 90 پست

مردی ه قهر می که مرد نیست یه مترسکه

همسر خودمم جزو همین دسته هست یه بار دوماه محلش نزاشتم نمیدونست چیکار کنه ولی غرورش اجازه نمیدا بیاد عذرخواهی ، قشون کشی کردم مامانش و مامانم و داداشم که بیاین این مرد قهر میکنه حرف نمیزنه

الان باز قهره منم بیخیال شدم

دیگه مثل سابق نیستم خودمو به هر دری بزنم شب که میخوابه دستشو دراز میکنه سمتم که مثلا دستشو بگیرم

احمقیه واسه خودش زبونش نمیچرخه حرف بزنه منم کاری به کارش ندارم

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب اگه برم عدم تمکین میزنهاگه بمونم هم میترسم بلایی سرم بیاره

بلایی سرت بیاره میری پزشکی قانونی دیه میگیری دیه ات هم میشه اون سه دونگ باقی مونده که هنوز به نامت نیس🤣🤣🤣

بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند  

دادگاه رو در جریان بزار نمیدونم کدوم شهری ....معمولا دادستانی ها هفته ای یکی دو روز دیدار مردمی دارن برو ببین چی میگه ...هر دادگاهی هم وکیل داره رایگان در اختیار اونایی که بضاعت مالی ندارن دادستانی وکیل هم در اختیارشون میزارن

اللهم عجل الولیک الفرج💚

هیچ غلطی نمیکنه ..مادرشم باهاش همدسته و.بخدا انقد ازشون ضربه خوردم الان میدونم دقیقا نقششونه اگه دوست داشت اولا قهر نمیکرد بعدشم همچین شرطی نمیزاشت

.داره از نقطه ضعفت استفاده میکنه ....جای آدم نزاررش

مادرشوهرم دیروزگفت تو برو جلوآشتی کنمنم پیام دادم شام گذاشتمبیرون چیزی نخوراونم گفت میل ندارم،شرطم ه ...

چقدر روداره

بگو بیا برو توکووووووووووچه بچه پررو نبخشیا

جهنم که قهره

معلومه نقشه داره

💪🏻لطفا با من درددل نکنید من خودم به زور شیره سرپام😉😉😉

اخه چقدر دیگهدو هفته شدهاین میتونه تا چند ماه هم قهر بمونهمن مثلا پیشقدم شدم که سردی پیش نیاد،ولی ا ...

چقدر ترسویی ولش کن نیومد به درک

داره با روانت بازی میکنه بفهم اینو

مهرطلب نباش

باهاش بحث نکن فقط محل نذار

بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند  
گوه خورده ...با تشکر ...خیلی احمقی محل سگ بهش بدی ..فقط لیست خرید براش بفرست .واسه خودت بهترین غذاها ...

هیچی نمیخره برای خونه

هرروز میرفت بیرونغذاشومیخورد

امروز غذاخریده بود رفت توی اتاق نشست تنهایی خورد.

البته من خودم پول دارم هرچی بخوام بخرم

اونم میدونه با این قهر به من سخت میگذره،هی بدتر میکنه