2777
2789
عنوان

شوهرم پونزده روزه قهره

| مشاهده متن کامل بحث + 2071 بازدید | 90 پست
اون میخواد منو به ستوه بیاره که خودم برم اقدام کنم،بعد همه جا بگه زنم منو نمیخواست،بندازه تقصیر من.ب ...

یک خانم ک اقدام درخواست طلاق نمیده فوق به ضررش میشه لازم نداره اصلا درخواست طلاق بده چون چندتا حق حقوق اصلی داره مهریه نفقه نحله اجرت المثل و استردادجهیزیه ، که چون حق طلاق حرفی با اقایون هست فقط در یک جهت باخانمه هست ک اگه وکالت حق طلاق داشته باشه،از طریق نفقه و مهریه ب دست پاتون میفته

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اینکارو که نمیکنمولی دروغ چرا.....تنهایی خیلی برام سختهقبلا همتوی تاپیکمگفتم همشاغلم هم باشگاه و ...

تتنهایی برا منم سخته منم عین تو افسرده شدم ولی وقتی با منت بخوان کاری کن یا درقبالش خونه بخواد هیچ ارزشییییی نداره بعدش همون آش و همون کاسه فعلا تحمل کن همونجوری که اونا تحمل میکنن اونا هم منت کشی کنن من انقدر پاپیش گذاشتم عادت کرده من قبلا شاغل بودم تا پنج سال پیش الان خونه ام نه بیرونی نه جایی هییییچ جایی تحمل کن فعلا عزیزم مردا هر چی منت میکشی عادت میکنن تو جلو نرو لبین اخر خودشو میشکونه

یک خانم ک اقدام درخواست طلاق نمیده فوق به ضررش میشه لازم نداره اصلا درخواست طلاق بده چون چندتا حق حق ...

ممنون

یه سوال دیگه همبپرسم

یخچال و تلویزیون و چند تا تیکه ی دیگه که اون خریده رو من نمیتونم بردارم برای خودم؟ اون که میدونم میره دوباره فاکتور میگیره.

توی سیاهه جهیزیه م هم تیکه های بزرگ که داماد خریده نوشته نشده

مامانم هم همینو میگهولی من مثل اسفند روی آتیش بی قرارم

یه مدت بیخیال باش،نقطه ظعف دستش نده فیلم کمدی دانلود کن وقتی میاد خونه بشین نگاه کن،لم بده خوراکی و میوه برا خودت بزار بخور،غذای خوشمزه بپز خودت تنهایی بخور و براش نگه ندار مرتب باش تو خونه اما آرایش یا لباسی که جلب توجه کنه نپوش که فکر نکنه منتظرشی یا نیاز مند توجهشی،اگه منت کشی عادتش داده باشی به منت کشی اینا جوابه که دوباره برگرده سمتت

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،برادرای محترم ریپلای نزنین و لایک نکنید لطفا

تتنهایی برا منم سخته منم عین تو افسرده شدم ولی وقتی با منت بخوان کاری کن یا درقبالش خونه بخواد هیچ ا ...

باشه عزیزم خیلی خوب شد این حرفارو اینجا گفتین

هرموقع کم طاقت شدمدوباره میام میخونم تا یادم بمونه

ممنونیه سوال دیگه همبپرسمیخچال و تلویزیون و چند تا تیکه ی دیگه که اون خریده رو من نمیتونم بردارم برا ...

مشکلی نیست لیست سیاهه داشته باشین ،بعد واسه اونا هم یک استشهاد میزنی چندنفر از اعضا خانواده امضا ،هرجا مشکلی خوردین بهم اطلاع بدین کمک راهنمایی تون دارم

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                       

فدای سرت بابا بذار انقدر قهر بمونه جونش بالا میاد مرتیکه خسیس بخاطر س دونگ خونه چیکار میکنه

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

بزار قهر باشه ولی نه مهریه تو ببخش ن س دونگ خونه رو برگردون..بزار قهر باشه خودتو سرگرم کن ول کن اونو ...

آفرین چون متوجه شده نقطه ضعفش چیه واسه همین

همسر منم قهر میکرد من گریه میکردم ناراحت میشدم چای میزاشتم که بیاد حرف بزنیم ولی مستقیم میرفت میخوابیو

فقط با اس ام اس حرف میزد

الان سنگ شدم اصلا پا پیش نمیزارم قشنگ میبینم که منتظره برم منت کشی

البته بگم همسرن فقط قهره واسه خونه همه چی میگیره

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
هبه کنه به مادرش مثلا میشه؟صلح عمری چیه؟من پرسیدم گفتن اگه به نام مادرش بزنه،چون پولی رد و بدل نشده، ...

اره هبه کنه به مادرش میشه اون موقع حق شفعه نداه. .صلح عمرا این هست که میگه تا هستم مال خودمه ولی بعد از فوت به مادرم تعلق داره.

هبه کنه به مادرش مثلا میشه؟صلح عمری چیه؟من پرسیدم گفتن اگه به نام مادرش بزنه،چون پولی رد و بدل نشده، ...

بگو از مهریه میءذرم به شرطی که تو هم سه دونگ رو بده بکن بنام من . هبه نگیر ها . فقط بنام .

آفرین چون متوجه شده نقطه ضعفش چیه واسه همینهمسر منم قهر میکرد من گریه میکردم ناراحت میشدم چای میزاشت ...

اره.ولی اشتباه تریم کار اینه که مهریه ببخشه و س دونگ رو از دست بده..اسی لیست بده بره بخره برا خودت کلی خوراکی بگیر بهترینها رو بپوش به خودت برس اصن پیشقدم نشو دیگه داره سو استفاده میکنم خودتو سرگرم کن مثلاً فیلم ببین یا هرچی.اون خودش ببینه که محلش نمیدی و خوشحالی خودش میاد پیشقدم میشع

اسی شرایطتو درک میکنم ولی یه چندتا توصیه دوستانه میکنم بهت اول از همه اینکه دلیل دعوا و قهرتون چی بود؟ دلیلش موجه بود یا یه چیز پیش پا افتاده؟ دوم اینکه برنامت برای آینده چیه میخوای چیکار کنی؟ میخوای به همین وضع ادامه بدی؟ اگه آره آدم حسابش نکن وقتتو کاملا پر کن و اومدی خونه فقط بخواب و فکرتو درگیرش نکن ولی اگه میخوای جدا بشی قشنگ یه شب بدون اطلاع شوهرت مامان و بابات و مادر شوهر و پدرشوهرت رو دعوت کن بیان تکلیفتو روشن کنن بگو اینطوری قهر کرده و من دیگه نمیتونم ادامه بدم مهریه منو بده برم دنبال زندگیم معلوم نیست چی تو سرش میگذره که اومده پیشنهاد بخشش مهریه رو میده بگو با همه چیش کنار اومدم با بچه دار نشدنش و همه کم و کسری هاش حالا هم من یچیزی بدهکار شدم من دیگه خسته شدم و طلاق میخوام هر چه زودتر

فکرشو بکن ۲۰۲۰ ماسک میزدی که زنده بمونی، کی چی؟      که برسی به این روزا؟!

اره.ولی اشتباه تریم کار اینه که مهریه ببخشه و س دونگ رو از دست بده..اسی لیست بده بره بخره برا خودت ک ...

آره نباید چیزی رو ببخشه

حتی میتونه مثل من خانواده هر دو طرف در جریان بزاره بیان و قاضی بشن که چرا واسه خونه خرید نمیکنه چرا قهر کرده بگه بمن که نمیگه

و اگه همسرش ببینه اسی براش مهم نیست خودش پشیمون میشه

من الان خودم تو قهرم البته من نه همسرم

مثل سابق ناراحت نیستم به هر بهونه ی میرفتم بغلش الان میبینم منتظره ولی نمیرم چقدر منتشو بکشم ؟اینهمه سال با همه چی کنار اومدم

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم