2777
2789
عنوان

حس میکنم جاریم داره فخر میفروشه

| مشاهده متن کامل بحث + 910 بازدید | 47 پست

امان از این عقب مونده ها

ولش کن اسی

در حال تلاش بسیار زیادم تا زمانی که مادر شم بچم تو رفاه باشه👻 1۴03/7/1 اقدام به بارداری 🤱                                                                  منتظرت هستم قشنگم❤🤩

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم این تفکر پسر دوستی چراباید تو ناخودآگاه ما باشه

یه اعتراف بکنم که منم اینطوریم فکر میکنم زنی که غیر هم جنس خودشو توی دلش به وجودبیاره و پرورش بده قوی تره هوووف.....

خودم یه دختردارم که عاشقشم

خدا عقلش بده

چه فرقی میکنه آخه

جاری منم میگفت اگه روزی دختر دار شدم هر جور دلتون خواست باهاش رفتار کنید🥴من از دختر بدم میاد تو اون جمع من دوتا دختر و خواهر شوهر 3تا دختر داشتیم هنگ کردیم... خودش الان دوتا دختر داره

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

رو فکرت یه ذره کار کن انگار خودتم بدت نمیومد پسر داشتی تا توی خونواده ی بدرد نخور شوهر عزیز میشدی.هر کاری کنی باز یه عیبی میزارن.فردا پسرم میشد بچت اونوقت میرفتن سراغ قیافه ی بچه اونوقت فرق قائل میشدن. پس بشین سرجات این فکراروهم از سرت بیرون کن.مطمئن باش خیری بوده که بچت دختره. در ضمن اون جاریه کم عقلت هنوز نمیدونه جنسیت پسر دست زن نیست

خدا عقلش بدهچه فرقی میکنه آخهجاری منم میگفت اگه روزی دختر دار شدم هر جور دلتون خواست باهاش رفتار کنی ...

وای دختر که خیلی آدم روش حساسه.

من اینقدر رو دخترم حساس بودم اصلا دوست نداشتم کسی بهش کوچکترین بی احترامی ای بکنه

نمیدونم این تفکر پسر دوستی چراباید تو ناخودآگاه ما باشه یه اعتراف بکنم که منم اینطوریم فکر میکنم زنی ...

تفکرات و باورهای غلط نیاز به آگاهی ، مبارزه و تغییر دارن وگرنه همینطوری که عوض نمیشن.

وای دختر که خیلی آدم روش حساسه.من اینقدر رو دخترم حساس بودم اصلا دوست نداشتم کسی بهش کوچکترین بی احت ...

چی بگم والا بچه عزیزه جنسیت چه فرقی میکنه آخه مگه ما و برادرامون چکار کردیم برا پدرمادرمون که بخوایم فرق بذاریم

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻