2777
2789
اسکلت قیمتی نداره

کدوم حیوون اسکلت میخوره؟ یعنی استخون بدون گوشت؟

اون اسکلت رو هم میفروشن؟ چنده قیمتش؟

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کدوم حیوون اسکلت میخوره؟ یعنی استخون بدون گوشت؟ اون اسکلت رو هم میفروشن؟ چنده قیمتش؟

من قبلاً میخریدم کیلویی ۵۵روشم پر گوشت بود الان جایی رو پیدا کردم ۳۵تومت.ده کیلو میخرم میشه ۳۵۰.به سگا میدم .گربه نباید استخون بخوره غذای پخته میدم

من قبلاً میخریدم کیلویی ۵۵روشم پر گوشت بود الان جایی رو پیدا کردم ۳۵تومت.ده کیلو میخرم میشه ۳۵۰.به س ...

افرین بهت خدا خیرت بده

به حیوونای دیگه هم غذا میدی؟

مثلا به پرنده ها؟

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

لطفا برو بیرون دیگه پست نزار.کسی که به یه بی پناه میگه ولگرد معلومه چیه

چرا فکر می کنید نقطه ثقل دنیا هستید؟

حیوانات بدون کمک شما به راحتی زندگیشون را اداره می کنند.

شما فقط راه طبیعی زندگی کردن را می بندید

حداقل به سگ های ولگرد غذا ندین نیان ما رو تیکه پاره کنن

نترس تو رو تیکه پاره نمیکنن .دوست عزیزم گفتم فقط حامیان بیان لطفا حاشیه درست نکن ا وقتی به یه بی پناه می گی ولگرد انتظاری ازت نیست که بهشون غذا بدی تا اذیتش نکنی گاز نمیگیرن

نترس تو رو تیکه پاره نمیکنن .دوست عزیزم گفتم فقط حامیان بیان لطفا حاشیه درست نکن ا وقتی به یه بی پنا ...

خب من با حیوون ها مشکلی ندارم حامی حیوانات بودن سواد هم میخواد فقط علاقه نیست غذا دادن به سگ های ولگرد باعث میشه همین سگ ها به حیوون های دیگه حمله کنن و موجب انقراض اون گونه بشم یکم تحقیق کنید تروخدا

به نام خداوند رنگین کمان🖤💔 جمله قشنگیه نه ؟ ولی بوی خون میده

بله .هر روز ارزن میریزم جلوی پنجره.فدات گلم

افرین خدا خیرت بده

چرا فکر می کنید نقطه ثقل دنیا هستید؟حیوانات بدون کمک شما به راحتی زندگیشون را اداره می کنند. شما فقط ...

ممنون بفرما بیرون کامنت نزار.بابا من که نوشته بودم فقطططط حامیان بیان الان شما اینجا چکار میکنی؟فقط یه چیزی یاد گرفتین و دیکته میکنین.

خب من با حیوون ها مشکلی ندارم حامی حیوانات بودن سواد هم میخواد فقط علاقه نیست غذا دادن به سگ های ولگ ...

بخدا که خودت سوادت صفره.بفرما عزیزم با کسی که به بی پناها میگه ولگرد حرفی ندارم

بخدا که خودت سوادت صفره.بفرما عزیزم با کسی که به بی پناها میگه ولگرد حرفی ندارم

من سوادم صفره شما برو از همون حامیان واقعی حیوانات بپرس

به نام خداوند رنگین کمان🖤💔 جمله قشنگیه نه ؟ ولی بوی خون میده