خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من قبلاً میخریدم کیلویی ۵۵روشم پر گوشت بود الان جایی رو پیدا کردم ۳۵تومت.ده کیلو میخرم میشه ۳۵۰.به س ...
افرین بهت خدا خیرت بده
به حیوونای دیگه هم غذا میدی؟
مثلا به پرنده ها؟
خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏
حداقل به سگ های ولگرد غذا ندین نیان ما رو تیکه پاره کنن
نترس تو رو تیکه پاره نمیکنن .دوست عزیزم گفتم فقط حامیان بیان لطفا حاشیه درست نکن ا وقتی به یه بی پناه می گی ولگرد انتظاری ازت نیست که بهشون غذا بدی تا اذیتش نکنی گاز نمیگیرن
نترس تو رو تیکه پاره نمیکنن .دوست عزیزم گفتم فقط حامیان بیان لطفا حاشیه درست نکن ا وقتی به یه بی پنا ...
خب من با حیوون ها مشکلی ندارم حامی حیوانات بودن سواد هم میخواد فقط علاقه نیست غذا دادن به سگ های ولگرد باعث میشه همین سگ ها به حیوون های دیگه حمله کنن و موجب انقراض اون گونه بشم یکم تحقیق کنید تروخدا
به نام خداوند رنگین کمان🖤💔 جمله قشنگیه نه ؟ ولی بوی خون میده