2777
2789
عنوان

چندتا حرف با مامانا بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 28 پست
با احترام کاملا با نظرت مخالفم همون هایی که هی میگن یکی بیاریم هر چی خواست براش فراهم کنیم و آب تو د ...

این از تربیت میاد

من گفتم پولو داشته باشن نگفتم همه چی در اختیارش باشه

تویی که این امضارو میخونی مرسی بابت وجودت تو این دنیا و زیباتر کردنش❤️

خودم بچه ندارم ولی تو سختی بزرگ شدم سختی خیلی زیادمادیات خیلی مهمه

کاملا قبول دارم🥲🤝🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودم بچه ندارم ولی تو سختی بزرگ شدم سختی خیلی زیادمادیات خیلی مهمه

منم همینطور

خیلی از لحاظ مالی اذیت بودیم مخصوصا دوران کودکی. ولی هیچ وقت ارزوی نبودن خودمو نداشتم یا بخوام والدینمو نفرین کنم. اونها در حد توانشون زحمت کشیدن.

مادر فرزند پذیر💕با مردم زيبا سخن بگوييد تا پاسخ زيبا بشنويد .امیرالمومنین علیه السلام

منم همینطورخیلی از لحاظ مالی اذیت بودیم مخصوصا دوران کودکی. ولی هیچ وقت ارزوی نبودن خودمو نداشتم یا ...

خب والدینت دوست داشتن عزیزم خداروشکر

ولی وقتی ببینی نه کسی دوست داره نه کسی میخواد توی این دنیا باشی حتی پدر و مادرت چرا ارزوی نبودن نکنم؟

وقتی تمام حرف مامانم به من اینه که خداتورو برداره من راحت شم،ابوالفضل بزنه به کمرت و دست روی جنازه ات بکشمه؟

این از تربیت میاد من گفتم پولو داشته باشن نگفتم همه چی در اختیارش باشه

خب حرف همینه پدر من یک معلم بودن و با حقوق معلمی که الان بعد ۳۰ سال کار هنوز به زور ۲۰ میلیون میشه سه تا بچه بزرگ کرد خونه خرید ، خونشو کرد ۴ تا و الان وضعش عالیه اما اگه از قناعت نبود چطور میشد برسه به اینجا

من و همسرم ۳ سال بعد عروسی خونه خریدیم تو یک منطقه خوب و یک خونه بزرگ

همه میگن اصلا مگه میشه تو این دوره زمونه میگم بله که میشه ما هم دو تا بچه داریم اما قناعت کردیم ۶ ساله عروسی کردیم حتی یک روز سفر نرفتیم حتی یکبار کافه یا رستوران نرفتیم خرید الکی نکردی نتیجه اش شده اینکه الان بعد ۶ سال هم مغازه داریم از خودمون هم خونه انشاالله تا آخر سال ماشین هم میخریم

خیلی ها اینایی که گفتم رو میگن مگه میشه انجام نداد یا اینا حسرته براشون انجام ندادنش اما چشم و دل سیر بودن و قناعت دقیقا همین جاهاست آدم مدتی رو به خوش سخت بگیره و بعد با آرامش زندگی کنه

جامعه هم عوض شده همه کمال گرا شدن همه چیو بهترین میخوان خب چی میشه به جای گوشی ایفون برای بچه گوشی معمولی تر بخریم ولی خواهر برادر داشته باشه

خرج ها متناسب تر ولی بچه تنها نباشه

این فکرا این قدر تو جامعه زیاد شده که اینده کشورمون یه چیر خیلی سیاهه بیشتر جمعیت افعان میشن و کلی مسن که به خاطر کمال گراییشون مجرد موندن یا بچه نیاوردن

من حرفم اینه همه چی قرار نیست عالی باشه با حداقل ها هم مبشه خوشحال بود

اگه حاجت خیلی سخت داری ۳ روز پشت سر هم صلوات حضرت زهرا( س ) روزی ۵۳۰ تا بدون وقفه بخون بدون اینکه بینش حرف بزنی یا کاری کنی قطعا معجزه میشه برات . برای منم دعا میکنی

خب والدینت دوست داشتن عزیزم خداروشکر ولی وقتی ببینی نه کسی دوست داره نه کسی میخواد توی این دنیا باشی ...

این نفرین ها علکیه. کم نیستن مادر هایی که توی عصبانیت میگن. بده خیلی هم بده. ولی باد هواست.

مادر فرزند پذیر💕با مردم زيبا سخن بگوييد تا پاسخ زيبا بشنويد .امیرالمومنین علیه السلام

خب حرف همینه پدر من یک معلم بودن و با حقوق معلمی که الان بعد ۳۰ سال کار هنوز به زور ۲۰ میلیون میشه س ...

دقیقا خواهر حرف قناعت و چشم و دل سیری خیلی خوب گفتی

اگه حاجت خیلی سخت داری ۳ روز پشت سر هم صلوات حضرت زهرا( س ) روزی ۵۳۰ تا بدون وقفه بخون بدون اینکه بینش حرف بزنی یا کاری کنی قطعا معجزه میشه برات . برای منم دعا میکنی

خب حرف همینه پدر من یک معلم بودن و با حقوق معلمی که الان بعد ۳۰ سال کار هنوز به زور ۲۰ میلیون میشه س ...

جدی میگین؟دل آدم که میپوسه

اینا قناعت نیست اینا پوسیده شدنه

واقعا نمیدونم چی بگم

ما سالی یه بار مسافرت نریم دیوونه میشیم تو خونه

واقعا دلم ادم میپوسه همش تو خونه و هیچجا نره

تنها دلخوشی بچه ها یه مسافرت رفتن و بازی کردنه

تا حالا خانه بازی هم نرفتن بچه هاتون نه؟ببخشید ولی لطفا یه بار ببرینشون اینا به دلشون میمونه

جامعه هم عوض شده همه کمال گرا شدن همه چیو بهترین میخوان خب چی میشه به جای گوشی ایفون برای بچه گوشی م ...

نه پولداری فقط گوشی ایفون نیست

میگیم پول داشته باشین یعنی دندونش درد گرفت الان پول دارین درست کنین؟مسافرت میتونین ببرین اون بچه هارو؟هرچندوقت یکبار لباس خوب میتونین براشون بخرین؟هرچندوقت یکبار رستوران میرین؟

از نظر من اینا عادی ترین چیزا واسه یه بچه است

منظورم پنت هاوس نیست

همین چیزای معمولین

این نفرین ها علکیه. کم نیستن مادر هایی که توی عصبانیت میگن. بده خیلی هم بده. ولی باد هواست.

اخه هر روز؟اونم ۱۰ ساله؟مگه میشه الکی گفته باشه؟

نه پولداری فقط گوشی ایفون نیستمیگیم پول داشته باشین یعنی دندونش درد گرفت الان پول دارین درست کنین؟مس ...

نه ولی با پس انداز تونستیم خونه بخریم با پس انداز تونستیم ماشین بخریم اگه سفر بریم همش تو رستوران نیستیم گاهیی غذا معمولی میخوریم با ماشین میریم سفر . همش رستوران نیستیم ولی خوب بلدم غذای باب میل خانواده بپزم همینطور تنقلات .تولدشو خودم پیتزا درست کردم کیک درست کردم هزینش کم شه .

اخه هر روز؟اونم ۱۰ ساله؟مگه میشه الکی گفته باشه؟

بعد این همه سال اخلاق مادرت دستت نیومده؟ببین دایی من دوتا خواهرن بچه هاش. داییم خیلی اخلاق نداره. یکی از بچه هاش به کتفشم نیست الانم ازدواج کرده میره و میاد زندگیشو میکنه یکی هم کلا قطع ارتباط کرده

اولی توی زندگی با شوهرش هم موفق تره. چون یاد گرفته با چالش ها چطور برخورد کنه. حالا خودت میدونی میخوای برنده باشی یا بازنده. اگر توی زندگی با پدر و مادر یادگرفتی چجوری زندگی کنی، شاد باشی، احترام هارو نگهداری فردا هم موفقی. وگرنه باختی

البته جو نی نی سایت دومی رو میپسنده که به شدت منزجر کننده است و شکست دهنده

جدی میگین؟دل آدم که میپوسهاینا قناعت نیست اینا پوسیده شدنهواقعا نمیدونم چی بگمما سالی یه بار مسافرت ...

خب حرف منم اینه دیگه اگه از یک چیزی نزنی چیز دیگه ای بدست نمیاری

متاسفانه این روز ها مردم اینطوری شدن که میخوان از چیزی نگذرن ولی همه چیز هم بدست بیارن اینطوری که نمیشه که گل من بعد میایی تاپیک میزنی پول ندارید بچه نیارید

باید بگی پول رو به جا خرج کنید

طرف کفش و مانتو برند میخره بعد اجاره نشیه کل عمرش

یا اعتقاد داره سالی دوبار مسافرت با هواپیما بره فلان جزیره یا فلان شهر بعد دم عید میناله ندارم لباس بخرم برای بچه هام

یا هر دو سه سال فرش و مبل و پرده عوض میکنه بعد میناله پول خواستم از شوهرم گفت ندارم والا خرج کردن درست میتونه آدم رو به خیلی جاها برسونه

چرا نشه سفر نرفت همون طور که شما به هر سال رفتن عادت کردید ما هم به نرفتن و سخت نمیگذره بهمون

البته نمیگم کسی سفر نره یا وسیله عوض نکنه میگم قدر جیبش انجام بده وقتی خرید عید نمیتونی بکنی مانتو مارک خریدن یا سفر رفتن سالی چند بار میشه غیر ضروری