2777
2789
عنوان

چندتا حرف با مامانا بزنم

155 بازدید | 28 پست

مامانا اون بچه رو شما به این دنیا اوردین،اون نمیخواسته بیاد شما اوردینش،وظیفتونه که بهترین هارو براش مهیا کنید

چه هیچ توقعی از اون بچه نداشته باشید،اون به این دنیا نیومده کنار شما فقیر و بدبخت بزرگ شع،هی قناعت کنه،تا وقتی پولشو نداری خب چرا بچه میاری؟

چرا حس مالکیت روی اون داری؟تو مالکش نیستی اون به این دنیا میاد که برای خودش زندگی کنه نه برای شما،قرار نیست طبق سلیقه شما لباس بپوشه،

اجازه بدین خودش انتخاب کنه چه استایل هایی رو دوست داره.

قرار نیست همونطوری شما توی فقر بزرگ شدین توی فقر بزرگ شه و فکر کنین چون من اینجوری بزرگ شدم اونم باید اینجوری بزرگ شه

شرایطشو ندارین واقعا یه نفر دیگه رو بدبخت نکنی

و با فاصله سنی زیاد بچه نیارین چون دنیای شما و اون بچه فرق میکنه،منو مامانم فاصله سنیمون ۴۰ ساله اصلا حرف همدیگه رو نمیفهمیم به دلم موند که بتونم راحت با مامانم حرف بزنم ولی نه دنیای ما باهم فرق میکنه

یه نفرو توی این دنیا نیارین که هرلحظه بهش حس کمبود بدین کع همش فکر کنه اگه توی این دنیا نبود چقدر بهتر بود

مثل مادر من نباشین که تنها حرفی با من میزنه اینه که ابوالفضل بزنه به کمرت و خدا تورو برداره ما راحت شیم

منم دلم نمیخواست به این دنیا بیام،خودتون منو اوردین

که هر روز زندگیم دعا کنم خدایا من فردارو نبینم

تویی که این امضارو میخونی مرسی بابت وجودت تو این دنیا و زیباتر کردنش❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبول ندارم ـ. اونجوری میشیم مثل حیوونا که تو یه سنی بچه شونو ررها میکنن.. دور از جون

چرا رها کنن؟اصلا همچین چیزی درست نیست

مگه من همچین حرفی زدم؟

میگم بهش قدرت اراده و اختیار بدین که خودش برای زندگیش تصمیم بگیره

منم بگم اگه حقوق خودتون یا شوهرتون زیر 30میلیون بچهدار نشیدیا اگه همستون خسیسه و خرج نمیکنه

از ناف نی نی سایت اومدی شما

🤣

ببخشید ولی طرف.. ش کج در میره اینجا میگن بچه نیار

مادر فرزند پذیر💕با مردم زيبا سخن بگوييد تا پاسخ زيبا بشنويد .امیرالمومنین علیه السلام

منم بگم اگه حقوق خودتون یا شوهرتون زیر 30میلیون بچهدار نشیدیا اگه همستون خسیسه و خرج نمیکنه

الان سی تومن واقعا جواب نیست مخصوصا تورم هر لحظه بیشتر میشه

با ۵۰ خرج دو نفر میشه

زیر ۷۰ برای لچه ظلمه

با احترام کاملا با نظرت مخالفم

همون هایی که هی میگن یکی بیاریم هر چی خواست براش فراهم کنیم و آب تو دلش تکون نخوره بچه هاشون میشن یک عده عقده ای و پرمدعا که انگار از دماغ فیل افتادن و همه رعیتشونن و باید به سازشون برقصن

بچه باید قناعتو یاد بگیره

برای کار های خوبش پاداش و به اندازه کار بدش تنبیه بشه

احترام گذاشتن رو یاد بگیره و تفاوت های خانواده ها رو ببینه بچه هایی که همه چی از بچگی براشون فراهم میشه دیگه طعم لذت بدست آوردن رو نمیچشن و همیشه از بقیه توقع دارن براشون فراهم کنن

بچه بهتره یاد بگیره چشم سیر باشه نه اینکه همه چی براش فراهم باشه اما نسبت به همه چی حرص بزنه و چشم گشنه باشه

البته همه اینطوری نیستن و جرات جمع بستن ندارم امیدوارم به کسی بر نخوره

فقط 35 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بچه ها نمی دونن بعضی از مسائل رو. ما تجربه هامون رو در اختیارشان میزارم که راه غلط رو نرن. فک می کنن ...

این درسته ولی مجبورشون

از ناف نی نی سایت اومدی شما🤣ببخشید ولی طرف.. ش کج در میره اینجا میگن بچه نیار

خودم بچه ندارم

ولی تو سختی بزرگ شدم سختی خیلی زیاد

مادیات خیلی مهمه

شکل من باش"هرشب بمیر فرداش بیدارشو از سر بگیر

بچه ها نمی دونن بعضی از مسائل رو. ما تجربه هامون رو در اختیارشان میزارم که راه غلط رو نرن. فک می کنن ...

نصفه اومد اینکه خیلی خوبه ولی مجبورشون کنی یه راهو برن داری قدرت اراده و اختیارشونو میگیری

ولی اینکه تجربه هاتونو در اختیار بزاری خیلیم عالیه

کاش مامان من اینجوری بود

الان سی تومن واقعا جواب نیست مخصوصا تورم هر لحظه بیشتر میشهبا ۵۰ خرج دو نفر میشهزیر ۷۰ برای لچه ظلمه

بعضیا همینم نمیفهمن

گفتم بگم زیر 5۰میلیون پاچه میگیرن

شکل من باش"هرشب بمیر فرداش بیدارشو از سر بگیر