2777
2789

من حدودا ۵ ماه میشه که ازدواج کردم

و توی این ماه اخیر چیزای عجیبی فهمیدم

شوهرم یه دوست داره اسمش امیر هست و خیلی وقتشو باهاش میگذرونه

نمیگم چیز بدیه ولی دیگه داره شورشو در میاره خیلی وقتا میگه میخوام برم خونه امیر شب بمونم اونجا منم با خودم میگفتم عادیه دیگه رفیقن میخوان باهم وقت بگذرونن ولی دیگه تعداد شب موندن پیش امیر خیلی زیاد تر شد در حدی که اهمیت دادنش بخ من هم خیلی کمتر شد و من خیلی نگران شدم بخاطر همین یه روز که حموم بود یواشکی رفتم گوشیش رو چک کردم و رفتم تو چتش با امیر و دیدم که به هم ایموجی های قلب و بوس میفرستادن و یسری پیاماشونم عاشقونه طور بود و من واقعا عصبانی شدم و تا الان تظاهر میکنم چیزی نمیدونم ولی شما بگید چیکار کنم؟ شوهرم چشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بوی فیک بودن میاد متفرق شین

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

بعد گفتی بیام عضو نی نی سایت بشم و این تجربه رو با کاربرا به اشتراک بزارم که مواظب امیرای زندگیشون باشن

بروووو عاموووو🚶

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

نه خودم دیدمش چند بار

دوست من مچ شوهرش و دوست صمیمیشو که اونم آقا بود تو رختخواب گرفت🤣🤣 حداقل ک.ا.ند.و.م استفاده کن کی میدونه طرف چه مریضی داره

چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی تا هستی خوش باش