2777
2789
عنوان

پرستاری میشه از الان اورد

191 بازدید | 25 پست

دهم معدل نهاییم ۱۹.۲۰ یازدهم ۶ درس نهاییم ۱۸.۸۰

میدونم تاثیر نداره سطح درسیم منظورمه

فیلم میدیدم تست نمیزدم

الانم تا اینجا فقط رو تشریحی دوازدهم مسلطم و تست زیادی نزدم یعنی امیدی هست پرستاری روزانه میخوام منطقه ۳ ام

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آزاد بنظرم آره با تراز ۷۵۰۰ ب بالا میتونی بیاریتو سطح درسیت چطوره پارسال اینارو چیکار کردی میخوندی ی ...

من پشت کنکورم دانش اموز زرنگی بودم تا یازدهم اما بعدش گند زدم

برا تراز 7500نمیدونی درصد معدل چند باید باشه

اولین کاربریم سال 99بودکاربر جدید نیستم

من نهاییامو میتونم خیلی خوب بگیرم غمم برای کنکوره

غمت نباشه نهاییا رو دست کم نگیر من همش اشتباهات الکی میکردم نمره کم میآوردم معدل بالای ۱۷ درصد از همون تشریحی خوندنت حداقل ۱۵ ۲۰داینا بزنی میاری

من پشت کنکورم دانش اموز زرنگی بودم تا یازدهم اما بعدش گند زدم برا تراز 7500نمیدونی درصد معدل چند ب ...

با معدل ۱۷ فک کنم این ترازو بده و کنکور معمولی

تو از کی شروع کردی

من خیلی ناامیدم لعنت بهم

با معدل ۱۷ فک کنم این ترازو بده و کنکور معمولی تو از کی شروع کردیمن خیلی ناامیدم لعنت بهم

من از تو بدترم من خیلی وقته شروع کردم اما چون صفر وصد هستم باورت میشه هیچیو تموم نکردم ؟

اولین کاربریم سال 99بودکاربر جدید نیستم

با معدل ۱۷ فک کنم این ترازو بده و کنکور معمولی تو از کی شروع کردیمن خیلی ناامیدم لعنت بهم

من ۱۴۰۳ نهایی هام معدلم شد ۱۴ اینا بهم تراز شیش هزار داد بالای ۱۷ که تراز خوبی میده امسالم با ۱۵ تراز ۷۰۰۰ داده

غمت نباشه نهاییا رو دست کم نگیر من همش اشتباهات الکی میکردم نمره کم میآوردم معدل بالای ۱۷ درصد از هم ...

تشریحی میخونم فیلمم میبینم

مثلا تو ویدیو اموزشی از هر مبحث ۲۰ ۳۰ تا تست هست ولی کافی نیست اصلا

دی ک مجبورم واسه امتحاناتم بخونم

بنظرت از بهمن استارت تستی خوندنو بزنم با توجه به اینکه رو کتابای سال قبل مسلطم و فقط تستشو نزدم میشه؟

خیلی میترسم نشه هیچ ادم موفقی اطرافم نیست که انگیزه و امید بگیرم

توی منطقه محروم یه شهر کوچیک

تشریحی میخونم فیلمم میبینممثلا تو ویدیو اموزشی از هر مبحث ۲۰ ۳۰ تا تست هست ولی کافی نیست اصلادی ک مج ...

اتفاقا اصلا به شهر کوجیک فکر نکن سهمیت کمکت میکنه منم همش فکر میکردم ولی دوست خودم و دیدم که همش تلاش خالص بود پزشکی آورد خیلی خیلی تلاشگر اون یکی درس خونمون هم پرستاری آورد