2777
2789
عنوان

دعانویس تهدیدم میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1210 بازدید | 83 پست
عزیزم من بیشتر سالهای عمرم صرف این علم شده به قطع بهت میگم هیچ طلسمی نزده و هیچ نگران نباش.

واقعا؟؟ تورو خدا از رو چی میگین؟مدام بهم پیام میده خیلی نگرانم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مراجعه به این افراد شیاد خیلی خطرناکه واقعا اگر دعانویس واقعی باشه اشتباهات این بود رفتی سمتشون

حالا احتمال زیاد میدم فقط کلاهبرداری و چیزی بلد نیست اما اگرم باشه چند روز دعای توسل و آیت الکرسی بخون پناه ببر به خدا هیچ غلطی نمیتونه بکنه

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  
عکس نفرستادم ولی اسم و اسم مادر گفتم متاسفانه

هیچ غلطی نمیکنه نترس اون اگر جادو سیاه بلد بود الا ایرا نبود

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

اصلأ فکر بهش نکن از اینا یکی چند سال قبل به پست من خورد ، خودم نخواستم به اصرار یکی از دوستام بود ، روانی بود زنگ میزد تو قبرستونم برات طلسم نوشتم بدبخت بشی ، ول نمیکرد😂 گفتم برو زنیکه خدا روزیتو جا دیگ بده😂حالا چی بود داستان به زور میخواست برام طلسم بده میگفتم نمیخوام میگفت ن من نوشتم تمومه ۷ میلیون پولشه باید بدی ، حالا چند سال قبل؟سال۹۸ طلب این پول کرد ، اول پیام براش بنویس بگو شماره ت دادم اطلاعات کشور آشنا دارم اونجا بدبختت میکنم آدم میریزم بلا سرت بیارن بفهمی بدبخت کیه ،بعدم بلاک کن بره ،جواب هرچی بدی بدتره