2777
2789
عنوان

دعانویس تهدیدم میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1210 بازدید | 83 پست

اسی ببخشید من اولش خوب نفهمیدم فک کردم واسه کسی میخوای دعا بنویسی بعد فهمیدم میخواستی طلسم خودتو باز کنی ببخشید زود قضاوت کردم.ولی با این حال حتی اگه طلسم داشته باشی باید پیش آدم با خدا ایمون بری

قدرت اراده مثل ماهیچه است هر چی ازش استفاده کنیم قویتر میشه همیشه سعی کنیم اول به خدا بعد به قدرت های خودمان اعتماد کنیم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی ببخشید من اولش خوب نفهمیدم فک کردم واسه کسی میخوای دعا بنویسی بعد فهمیدم میخواستی طلسم خودتو باز ...

نه بخدا من غلط بکنم برای کسی بخوام اینم مجبور شدم نمیدونستم از کجا باید پیدا کنم

نه بخدا من غلط بکنم برای کسی بخوام اینم مجبور شدم نمیدونستم از کجا باید پیدا کنم

ببخشید میپرسم اگه خودت صلاح دونستید بگو میشه بگی مشکلت چی بوده و چرا شک کردی

قدرت اراده مثل ماهیچه است هر چی ازش استفاده کنیم قویتر میشه همیشه سعی کنیم اول به خدا بعد به قدرت های خودمان اعتماد کنیم

عزیزم درخواستمو قبول میکنی چند تا سوال بپرسم

من هیچ چیزی در این موارد نمیدونم

فقط اینو میدونم ، اگه میخوایید دعانویس پیدا کنید تحقیق کنید قرآنی مطلق باشه ( اگه خونه س از همسایه ها ، اگه مغازه س از همسایه های مغازه ، از مشتری ها و مراجعانش )

معمولا دعانویسای قرآنی مثلا میگم رو چنتا تیکه کاغذ که دعا مینویسن بالای دعاها بسم الله الرحمن ارحیم مینویسن ، دعاهایی هم که میدن عموماً آیه ی قرآنه

جادوگرا بسم الله... نمینویسن ، آیه های قرآن نمینویسن ( مگه اینکه تظاهر به قرآنی بودن بکنه [ ولی در اصل جادوگره ] و آیه ها و حروف رو پس و پیش بنویسه تا بی خاصیت باشه و هر کی دید فکر کنه آیه ی قرآنه ( اینو و یه مطلبی شبیه اینو تو یوتیوپ دیدم )

والا نمیدونم چی بود میگفت ایت الکرسی مینویسم اینا فکر کردم قرانی ولی اینجوری دراومد گفت تو منو سرکار ...

خب همین آیه الکرسی رو خودتم میتونی بخونی ( عربی یا فرسی هر دوش میشه ) ( تا هو العلی العظیم " آیه ۲۵۵ سوره بقره " )

اگه هر روز ۳ مرتبه بخونی فرشتگان نگهبان مخصوص آیه الکرسی ازت مواظبت میکنن ، اگه ۱۰ بار بخونی خود خدا نگهدارته