2777
2789

من به هیچکدوم از بچه های دانشگاه شماره ندادم و فقط دخترا شماره ام رو دادن

چند وقت پیش پروژه آوردم خونه انجام بدم یجا گیر کردم تو گروه گفتم همکلاسیم پسره گفت شماره بده زنگ بزنم بهت بگم، بعد بابام برام درست کرد گفتم اوکی شد

یبار دیگه ام میخواستیم با بچه ها بریم بیرون گفت شماره بده زنگ بزنم بیام دنبالت بعد بابام گفت من میبرمت😂بهش گفتم با بابام میام

حالا دیروز با دخترا میخواستیم بریم غذا بخوریم برگشتم گفتم استاد اومد زنگ بزنین گفت شماره بده 🤕

قبل از نظر دادن تو تاپیکم ببین حال دلت خوبه یا نه اگر بد بود پاچمو گرفتی جوابتو نمیدم چون با بی شخصیت ها کاری ندارم . در حال ترمیم 🥀💔 .ممنون میشم اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرستی بگو منم برات میفرستم

شماره میخواد برای دوستی

چه چندش

پس نمیدم دیگه

قبل از نظر دادن تو تاپیکم ببین حال دلت خوبه یا نه اگر بد بود پاچمو گرفتی جوابتو نمیدم چون با بی شخصیت ها کاری ندارم . در حال ترمیم 🥀💔 .ممنون میشم اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرستی بگو منم برات میفرستم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه دادی به هر بهانه ای پیام میده تا مثلا مخت رو بزنه

نه ندادم خداروشکر