2777
2789

یکی بهم گفت چون شوهر نکردی عقده ای شدی خودتو با این که شوهر بده آروم میکنی خواستم اسکرین بذارم دیدم نمیشه 😂 روشنک بود یوزرنیمش، خواستم بگم که خداراشکر من شوهر نکردم تمام وقتم مال خودمه، بچه نیاوردم هیکلم خراب نشده سینه هام مثل بادکنکی نشدن که بادشو خالی کردی، منظورم از تاپیک قبل این بود که خانما صرفا چون یکی خواستگارتونه فکر نکنید آدم خاصیه خواستگار چیز خاصی نیست، مثل روشنک فکر نکنید اگر شوهر کنید چه تاج گنده رو سرتون میذارن! با مردی که نمیتونه نیاز ها و توقعات شمارو تامین کنه یا باعث پیشرفتتون بشن به هیچ عنوان وارد رابطه نشید!! استقلال بهترین چیزه به نظرم هر زنی باید قبل از ازدواج استقلال مالی داشته باشه خودش یه شخصیت مستقل داشته باشه

یادمه رفته بودم آزمایش خون بدم یه خانم مسنی که میخواست ازم نمونه بگیره بهم گفت تا میتونی درس بخون و رو پای خودت وایستا که نه آخر بچه به دردت میخوره نه شوهر فقط خودتی! منم حرفشو آویزه ی گوشم کردم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا اگه دخترا ازدواج نکردن ولی به فکر پیشرفت خودشون باشن خیلی خوبه ولی متاسفانه اکثرا توی رابطه های الکی میرن و هی به خودشون گند میزنن، شما هم به خاطر دفاع از مجردیت کم متاهل ها رو بکوب و حرفای صدمن یه غاز بزن

خانوم و آقای عزیز به❌هیچ عنوان❌درخواست دوستی ندین هیچ تمایلی به دوست شدن با کسی اینجا ندارم علاوه بر رد دوستی توی اعلانات هم پاک میکنم. اگه جوابت رو نمیدم حوصله بحث کردن با آدم های بیکار و توهمی رو ندارم.

واقعا اگه دخترا ازدواج نکردن ولی به فکر پیشرفت خودشون باشن خیلی خوبه ولی متاسفانه اکثرا توی رابطه ها ...

بخدا واقعیته 🙁 من نه بچه دار شدنو دوس دارم نه ازدواجو هیچ نفعی توش نمیبینم

روشنک که حرف بیخود زد شما هم حرفات درست نیست لابد زنای اطرافت زندگی خوبی ندارن فک میکنی همه زنای متاهل با زایمان هیکلاشون بهم ریخته بیا منو ببین با یه دختر ۲۰ ساله برابرم

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

بخدا واقعیته 🙁 من نه بچه دار شدنو دوس دارم نه ازدواجو هیچ نفعی توش نمیبینم

خب خودتو در نظر نگیر فقط اکثر دخترا تا ازدواج نکنن آرامش ندارن مدام توی رابطه میرن با آدمهای مختلف

خانوم و آقای عزیز به❌هیچ عنوان❌درخواست دوستی ندین هیچ تمایلی به دوست شدن با کسی اینجا ندارم علاوه بر رد دوستی توی اعلانات هم پاک میکنم. اگه جوابت رو نمیدم حوصله بحث کردن با آدم های بیکار و توهمی رو ندارم.

روشنک که حرف بیخود زد شما هم حرفات درست نیست لابد زنای اطرافت زندگی خوبی ندارن فک میکنی همه زنای متا ...

نه بابا بعضیارو دیدم عمل میکنن بعضیام خوبن ولی به نظر خودم کلا ارزش نداره

نه بابا بعضیارو دیدم عمل میکنن بعضیام خوبن ولی به نظر خودم کلا ارزش نداره

کاری به تصمیمت ندارم مختاری ولی من بهترین تصمیم زندگیم مادر شدن بود

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍