2777
2789
عنوان

بیاین ماه تولد همو حدس بزنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 118 پست
افریننن😂❤️شما اسفند یا خردادحس ششمی؟

نه بابا 😂😂 تو یه تاپیک یه رنگ لباس و شلوارو درست حدس زدم ولم نکردن 6 صفحه تاپیک رفت جلو 😂😂

نه آرامشت را ، به چشمی وابسته کن ...   نه دستت را به دستی دلخوش !!! 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حس ششم خیلی قوی داری تبریک میگم🤣

بعضی وقتا کار میکنه یهو خاموش میشه😂

قاتلی در پی کشتن من است گاهی او را در آینه میبینم..خوشگلا میشه با دلای پاکتون هرکی امضامو میبینه ی صلوات مهمونم کنه یا برام دعا کنه این هفته به چیزی که میخام برسم🥲❤️

نه بابا 😂😂 تو یه تاپیک یه رنگ لباس و شلوارو درست حدس زدم ولم نکردن 6 صفحه تاپیک رفت جلو 😂😂

وای🤣🤣

قاتلی در پی کشتن من است گاهی او را در آینه میبینم..خوشگلا میشه با دلای پاکتون هرکی امضامو میبینه ی صلوات مهمونم کنه یا برام دعا کنه این هفته به چیزی که میخام برسم🥲❤️

تاحالا دوتا حدس درست داشتی 😂

حسم خاموش شد😂

من من من من من🤣منو بگیدد

خبر خوب این ست که روزی کسی می آید.در میان روزهای خاکستری تان! دست هایتان را خواهد گرفت! گرمتر.صمیمی تر.و هزار بار عاشقانه تر. کسی ک شبیه به آفتاب بعد از یک روز برفی، به تن روزهای سردتان میچسبد. کسی می اید از جنس محبت که مرهم تمام دردهایتان میشود وتمام ترس و کابوس هایتان را در آغوش ارامش حل خواهد کرد. کسی خواهد آمد برای ساختن دوباره ی شما که من آن شخص را معجزه ای از ،طرف خدا می نامم.

چشم خوردی🤣

میخای رنگ لباست حدس بزنم؟😂

سبز یا صورتی