2777
2789

من کاری ندارم چه اتفاقی افتاده براتون

میتونه خواسته بوده باشه یا ناخواسته

میتونه دراثر خشونت و یا زور این اتفاق افتاده باشه براتون

یا هرچیزی

متاسفانه تو جامعه ما دخترایی که این اتفاق براشون افتاده انگار زندگیشون به اخر رسیده

چرا آخه عزیزای من

بخدا زندگی به آخر نرسیده

شاید بخاطر مسائل فرهنگی با خودشون بگن دیگه هیچ شانسی برا ازدواج و تشکیل خانواده نخواهند داشت

ولی شما کل کره زمین رو درنظر بگیر

فقط سه چهارتا کشورهستن که این مسئله درشون حائز اهمیته

بقیه کره زمین این مسئله کوچکترین اهمیتی نداره

به جای نا امیدی بهتر نیست تلاش کنید

زحمت بکشید شرایط تون رو تغییر بدین؟

یعنی کارکنید تحصیل کنید تلاش کنید و بلاخره برین جایی زندگی کنین که این مسئله بی معنا باشه

کلی موقعیت های خوب

آدم های خوب

موفقیت

زندگی خوب

در انتظارتونه

فقط باید بپذیرید که شرایط فعلی رو نمیخواید

و تلاش کنید برای تغییر شرایط بد به مطلوب

نه اینکه خودتون رو از زندگی کردن معاف کنید.💚💚🤍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به صحبت نیست دوست منم اینه مشکلش ولی همش میگه نگرانم اگر بخواد بعد ازدواجم بریم معاینه پزشکی چی

بى تو زندان شده عالم/پريشان شده حالم/نرسيدی چرا/درد خود را به كه گويم تو را در كه بجويم تو كجايى كجا....برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده

چقد مزخرف میگی مهاجرت مگه همینقد راحته

اون همه توصیه ک گفته درس بخونید تلاش کنید و فلان رو ول کردی چسبیدی ب مهاجرت؟

منظورش اینه تلاش کنید و روح و جسم و زندگیتون رو ارتقا بدید فک نکنید ب خاطر اون مسئله دنیا ب پایان رسیده

حق داری البته متوجه نشی چون از درک و فهمت خارجه

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
کاش مشکل ازدواج تو ایران همین یکی بودما نداریم نون جو حرف میزنیم از رادیو

عزیزم من کاری به اقتصاد وسیایت و این موضوعات نداریم

هرروز کلی تاپیک میبینم که برا همین موضوع میگن به خودکشی فکر میکنن.برا اون دسته از عزیزان گفتم

الان دیگ اونقد این مسئله مهم نیست خیلیا باهاش کنار میان من خودم نداشتم راحتم ازدواج کردم

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

اون همه توصیه ک گفته درس بخونید تلاش کنید و فلان رو ول کردی چسبیدی ب مهاجرت؟منظورش اینه تلاش کنید و ...

بازم درس خوندن تو شرایطی که کل خانواده سرکوفتت میزنن صفت بد بهت میدن راحت نیست البته اونایی که بهشون ت شده اینطوری ان اونایی که خودشون خواستن چهار روز بعد یکی بهترشو پیدا میکنن آویزونش میشن

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید