2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بپرس شاید بدونیم

منو برادرم و مامانم دیروز یه خونه پسند کردیم ،اپارتمانی.سر قیمت و اینام توافق کردیم .قرار شد به نام من باشع.بنگاهی با مالک همشهری بودن و دوست.بنگاه یه فرم قرارداد سه برگه نوشت و مالک و من هر دو امضا کردیم و اثر انگشت زدیم.گفت مبلغ رو طی سه قسط پرداخت کنیم.یکی امروز بود یکی پنجشنبه یکی ام هفته بعد.صبح رفتیم بنگاه گفتیم مبایعه نامه با هولوگرام وکد رهگیری بهمون بده تا ماهم شروع به پرداخت کنیم.ولی گفت لازم نیست .قسط اول رو بریزید تا من کارای سند زدنو شروع کنم.مام میترسیم پول بریزیم ،دستمون به جایی بند نباشه.هنوز قسط اولو نریختیم ،اونم پاشو کرده تو یه کفش که مبایعه نامه و کد رهگیری نمیده.چیکار باید بکنیم؟

من از بس چندسال دنبال خونمخودم ی پا بنگاهی امذیشب ب یکی زنگ زده بودم میگفت مطمینی بنگاهی نیستی؟ مث ب ...

منو برادرم و مامانم دیروز یه خونه پسند کردیم ،اپارتمانی.سر قیمت و اینام توافق کردیم .قرار شد به نام من باشع.بنگاهی با مالک همشهری بودن و دوست.بنگاه یه فرم قرارداد سه برگه نوشت و مالک و من هر دو امضا کردیم و اثر انگشت زدیم.گفت مبلغ رو طی سه قسط پرداخت کنیم.یکی امروز بود یکی پنجشنبه یکی ام هفته بعد.صبح رفتیم بنگاه گفتیم مبایعه نامه با هولوگرام وکد رهگیری بهمون بده تا ماهم شروع به پرداخت کنیم.ولی گفت لازم نیست .قسط اول رو بریزید تا من کارای سند زدنو شروع کنم.مام میترسیم پول بریزیم ،دستمون به جایی بند نباشه.هنوز قسط اولو نریختیم ،اونم پاشو کرده تو یه کفش که مبایعه نامه و کد رهگیری نمیده.چیکار باید بکنیم؟

خوشحال میشم کمک کنم

منو برادرم و مامانم دیروز یه خونه پسند کردیم ،اپارتمانی.سر قیمت و اینام توافق کردیم .قرار شد به نام ...

کلا هیچ پولی به فروشنده ندادید ؟

یه مقدار از مبلغ رو باید اول پرداخت کرد به عنوان بیعانه بعد کارای ثبت رو املاک انجام میده

برای پولی که پرداخت میکنید از فروشنده رسید بگیرید

از قولنامه ای که نوشته شده باید عکس بگیرید

و نگرانی نداره

منو برادرم و مامانم دیروز یه خونه پسند کردیم ،اپارتمانی.سر قیمت و اینام توافق کردیم .قرار شد به نام ...

ابدا بدون کد رهگیری پولی واریز نکن کد رهگیری باعث میشع ملک در سامانه ثبت املاک قفل بشه. بدون اون، مالک میتونه ملک را همزمان به چندین نفر دیگه هم بفروشه و شما متوجه نشید.
اون فرم سه برگی که امضا کردی (بدون هولوگرام و کد رهگیری) در واقع یک دستنوشته یا «مبایعهنامه عادی» محسوب میشه که در دادگاه ارزش داره، اما امنیت «مبایعهنامه رسمی» را نداره
طبق قانون، تمام مشاورین املاک موظف هستن برای هر معامله، کد رهگیری صادر کنن امتناع از این کار تخلف صنفی هست.
به بنگاهی و مالک واضح بگیدما پولمون آمادس، اما طبق استعلامی که گرفتیم، واریز وجه بدون ثبت در سامانه خودنویس یا دریافت کد رهگیری، از نظر قانونی ریسک داره به محض اینکه مبایعهنامه چاپی با کد رهگیری و هولوگرام را به ما تحویل بدی، قسط اول را واریز میکنیم
اگه بنگاهی به هر دلیلی (مثل فرار مالیاتی یا نبودن جواز) کد رهگیری نمیده، شما میتونی به مالک پیشنهاد بدی که قرارداد رو در سامانه
خودنویس (که دولتی و رایگان ) ثبت کنی. این کار نیاز به بنگاه هم نداره و کد رهگیری رسمی صادر میشه

قبل از ریختن حتی یک ریال، حتماً اصل سند را ببینید و مطمئن بشید
سند به نام همون شخصی هست که امضا کرده.وملک در رهن بانک نباشه پشت سندا چک کن و مالک ممنوعالمعامله نباشه.
اگه بنگاهی همچنان مقاومت کرد، بهش بگو که برای کسب تکلیف به اتحادیه صنف شهرتون مراجعه میکنی. معمولاً با شنیدن اسم اتحادیه، عملکرد بنگاهیا تغییر میکنه
پول باید فقط و فقط به حساب شخصی که اسمش در سند ملک اومده و قرارداد رو امضا کرده واریز بشه د اخل فیش واریزی حتماً بنویس: «بابت قسط اول خرید آپارتمان به آدرس... طبق قرارداد مورخ...

💚کارآموزوکالتم،من کمکت میکنم ازحقت دفاع کنی💚
ابدا بدون کد رهگیری پولی واریز نکن کد رهگیری باعث میشع ملک در سامانه ثبت املاک قفل بشه. بدون اون، ما ...

امیدوارم تونسته باشم نگرانیتون رو رفع کن بازم سوالی بود درخدمتم

💚کارآموزوکالتم،من کمکت میکنم ازحقت دفاع کنی💚

برای خرید

ب بنگاه بعد سلام

بگو ریالی پول نمیپردازم مگر در دفتر اسناد رسمی همزمان با خوردن سند ب نامم

اونام قبول میکنن

البته فقط برای سندتک برگ جوابه

دفتر اسنادرسمی قول نامه مینویسه و سندو استعلام میکنه

شمام ی چک بین بانکی میاری میدی ب طرف و خونه میخوره ب نامت

برای سند تک برگ ندارا بلد نیستم