2777
2789
عنوان

تازه رفتم کلاس هشتم

56 بازدید | 6 پست

مدرسم رو امسال عوض کردم و مدرسه یا پارسالم نیست هم امسال هم پارسال تا الان تنها بودم روز های اول وارد یک اکیپ شدم که اونا هم تازه وارد بودن (۴نفر بودن با من ۵) ولی توی چند تا از گروه بندی ها به خاطر اینکه گروه ها ۴ نفره بود منو ول کردن و دیگه با من کاری نداشتن من هم اضافی بودم هر گروهی یک نفر کم داشت می رفتم تو اون گروه

درسال هم خوبه معدل پارسالم (هفتم) ۱۹٫۵شدم ولی بازم کسی با من نیست 🥲

خیلی حسه بدیه وقتی تنها تو حیاط راه بری

شما توی دبیرستان مثل من بودید؟

تعداد رای : 1
نظرسنجی
چیکار کنم
1
100%
ال
0
0%

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه همه یک دوست بیرون از کلاس دارن و اگر هم کسی تنها باشه واقعا تنبله مثلاً نمره یک امتحانی ۴ شده ب ...

تنبلی چه ربطی به دوستی داره

یعنی اون دختر که نمره ش 4شده به این خاطر کسی باهاش دوست نمیشه؟

تنبلی چه ربطی به دوستی دارهیعنی اون دختر که نمره ش 4شده به این خاطر کسی باهاش دوست نمیشه؟

نه خب اون روی من هم تاثیر میزاره و اینکه نه اینکه بگم بده فقط به خاطر درس نه من چند بار رفتم پیش فردی مثل اون ولی واقعا کمی شلخته هست و اینکه از چند نفر شنیدم که پشت بقیه حرف میزنم و فقط به خاطر درس نیست وگرنه من تا حالا دوستی داشتم که درستش عالی نباشه

دهن بین نباش تو چیزی ازش دیدی مگهشلخته مثلا چجوریه؟

نمیدونم چطوری بگم ولی توی هر دوره ای از سال ها کسایی هستن که دنبال پسران و روی درس حواس ندارن و دنبال خوشگذرونی ان