2777
2789

پسری که میگه بازدیدای تلگراممون رو باز کنیم

یا مثلا میگی رفتم بازار گل گل بگیرم،حس میکنه بهش دروغ گفتی چون هزارتا گلفروشی نزدیک خونه هست چیه؟

بهم شک داره؟ میخواد کنترلم کنه؟

میگه آخه اینهمه گلفروشی هست، بخاطر چنتا شاخه گل چرا کسی باید بکوبه بره اونسر شهر مثلا؟

(کاربری دست ما دوتا خواهره چون ساحل تعلیق مشکی شده)، من سهیلا مامان پارمیسم، ۳۱ سالمه و فوق لیسانس مدیریت بازرگانی دارم و حدودا ۶ساله که ازدواج کردم و خداروشکر زندگی نسبتا آرومی دارم.ساحل خواهر کوچکترمه که ۲۷ سالشه و لیسانس داره و بتازگی به خواستگارش جواب رد داده و حال روحیش زیاد خوب نیست و به کاربری من ملحق شده تا سوالاتشو بپرسه تا شاید جواب درستی بگیره💜 ممنون میشم اگر اهل قضاوت نیستید و تجربه دارید به جفتمون تو تاپیکا کمک کنید🤍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله حسودم هست

چیکارش کنم؟

من خیلی آدم ساده و بچه خونگیم خودشم میدونه من ممکن نیست پام کج بره

نمیدونم این رفتارش بقول خودش از دوست داشتن زیاده یا چی

(کاربری دست ما دوتا خواهره چون ساحل تعلیق مشکی شده)، من سهیلا مامان پارمیسم، ۳۱ سالمه و فوق لیسانس مدیریت بازرگانی دارم و حدودا ۶ساله که ازدواج کردم و خداروشکر زندگی نسبتا آرومی دارم.ساحل خواهر کوچکترمه که ۲۷ سالشه و لیسانس داره و بتازگی به خواستگارش جواب رد داده و حال روحیش زیاد خوب نیست و به کاربری من ملحق شده تا سوالاتشو بپرسه تا شاید جواب درستی بگیره💜 ممنون میشم اگر اهل قضاوت نیستید و تجربه دارید به جفتمون تو تاپیکا کمک کنید🤍

خیلی عجیبه

چیکارش کنم؟

من خیلی آدم ساده و بچه خونگیم خودشم میدونه من ممکن نیست پام کج بره

نمیدونم این رفتارش بقول خودش از دوست داشتن زیاده یا وی

چیکارش کنم؟من خیلی آدم ساده و بچه خونگیم خودشم میدونه من ممکن نیست پام کج برهنمیدونم این رفتارش بقول ...

از دوس داشتن نیس

این شکاک و بددله

ی کم شبیه ب حرفاتون باشید..ن سرطان میگیرید...ن میمیرید...فقط آدم تر ب حساب میاین🗿🌪️⚡