2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کدهای بسيار خوب از قرآن 😍🍃🌹 ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓

❤️اگه فرزند صالح ميخواي:

رَبِّ هَبْ لِي مِنْ لَدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاءِ

رَبِّ لَا تَذَرْنِي فَرْدًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْوَارِثِينَ 💙

▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓

💛اگه ميترسي قلبت گمراه بشه:

رَبَّنَا لَا تُزِغْ قُلُوبَنَا بَعْدَ إِذْ هَدَيْتَنَا وَهَبْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ رَحْمَةً إِنَّكَ أَنْتَ الْوَهَّابُ

▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓

🌷اگه ميخواي شهيد از دنيا بري:

رَبَّنَا آمَنَّا بِمَا أَنْزَلْتَ وَاتَّبَعْنَا الرَّسُولَ فَاكْتُبْنَا مَعَ الشَّاهِدِينَ 🍁

▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓

😓☝️اگه غم و غصه ي بزرگي داري:

حَسْبِيَ اللَّهُ لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ عَلَيْهِ تَوَكَّلْتُ وَهُوَ رَبُّ الْعَرْشِ الْعَظِيمِ 🍃

▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓

🌸 اگه ميخواي خودت و فرزندانت پايبند نماز باشيد:

رَبِّ اجْعَلْنِي مُقِيمَ الصَّلاةِ وَمِنْ ذُرِّيَّتِي رَبَّنَا وَتَقَبَّلْ دُعَاءِ 🍀

▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓

💓اگه ميخواي همسر و فرزندانت بهت وفادار باشن:

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّيَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا 🌺

▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓

💝 اگه خونه ي خوب ميخواي:

رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ

▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓

😰👌 اگه ميخواي شيطان ازت دور باشه:

رَبِّ أَعُوذُ بِكَ مِنْ هَمَزَاتِ الشَّيَاطِينِ وَأَعُوذُ بِكَ رَبِّ أَنْ يَحْضُرُونِ 💚

▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓

💢اگه از عذاب جهنم ميترسي:

رَبَّنَا اصْرِفْ عَنَّا عَذَابَ جَهَنَّمَ إِنَّ عَذَابَهَا كَانَ غَرَامًا 💦

▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓

🌻اگه ميترسي خدا اعمالت رو قبول نکنه:

رَبَّنَا تَقَبَّلْ مِنَّا إِنَّكَ أَنْتَ السَّمِيعُ الْعَلِيمُ 🍂

▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓

😔👆اگه ناراحتي:

إنما أَشْكُو بَثِّي وَحُزْنِي إِلَى اللَّه 🍃

▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓

☺️🌹☝️دوستان و عزيزانت رو از اين دعاهاي قرآني مطلع کن

من یه بار که یه اشتباه بزرگی کرده بودم خیلی این ذکر رو تکرار کردم بهترین نتیجه ایی که ازش دیدم آرامش و آسودگی خیال بود

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

باید دستور استفادش رو بدونید وگرنه ممکنه خطرناک باشه سرخود گفتنش

اره ذکر یونسیه نباید ۴۰ بار بیشتر یا ۴۰۰نمیدونم دقیق کدومش بود نباید گفته بشه بیشتر چون چشم برزخیو باز میکنه

نا اقوامی داشتیم زیاد میگفت و اجنه هم میدید شبا .ولی خودش دوست داشت

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

من یه بار که یه اشتباه بزرگی کرده بودم خیلی این ذکر رو تکرار کردم بهترین نتیجه ایی که ازش دیدم آرامش ...

میدونستی من الان همینو میخام ؟؟؟

یهو ب دلم افتاد بخونم 🥲

اره ذکر یونسیه نباید ۴۰ بار بیشتر یا ۴۰۰نمیدونم دقیق کدومش بود نباید گفته بشه بیشتر چون چشم برزخیو ب ...

یا خدا این چیبود

خوب شد گفتی

نمیدونی دقیق چن تا بگم تا چن روز؟

یعنی آدم هارو به شکل اعمال هاشون میدید؟

نه جن میدید

و خوب تاثیراتی داشتن رو زندگیش

طرف خانقایی بود خانقاه بهش میگفتن بخون

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

میدونستی من الان همینو میخام ؟؟؟یهو ب دلم افتاد بخونم 🥲

آره من خیلی پشیمون بودم با گریه فقط به همین ذکر پناه بردم چون واقعا مقصر بودم و کاری کرده بودم که جای جبران نداشت ولی عجیب به آرامش رسیدم بخون خیلی تاثیر داره

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

یا خدا این چیبود خوب شد گفتی نمیدونی دقیق چن تا بگم تا چن روز؟

نگران نباش با چند بار گفتن اتفاقی نمیفته .این طولانی میگفت دائم الذکر بود .استاد داشت اونا بهش میگفتن بخون