2777
2789

مثلا خود من سه تا زندایی دارم با من خوب نیستن داییم بهم میگه چون شرایطتت اینه (مادر نداری خواهر برادر و خاله و مادربزرگ نداری و تنهایی) باید تحملشون کنی !!چون همینا دو روز دیگه میخوان دورتو بگیرن و بیان تو عروسیت برقصن!!

چرا باید حتما حتما با رفتار های بدشون بسازم!ادمی نیستم به کسی باج بدم.

نمیخوام ازخودم تعریف کنم ولی به خدا من تو زندگیم هیچ بدی بهشون نکردم همبشه هم احترامشون رو داشتم هیچوقتم دست خالی خونه هاشون نرفتم. ولی دیگه زندایی هستن و نمیشه کاریشون کرد!بالا بره پایین بیاد همینه!!

خسته شدم !!الکی باهام مشکل دارن !!نمیدونم چون تک بچه هم هستم و قراره از ارث مادریمو خالم بهره ببرم اینجوری میکنن یا چون دورم خالیه اذیتم میکنن! مثل نامادری میمونن برا ادم !!

کسی هست شرایط منو داشته باشه؟

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید

قراره کی از ارث مادر و خالت ببری؟ چند سالگیت؟

ماه دلم 👈🏻همسرم💞 تو تاپیک های آموزشی و عکس تگم کنید خوشحال میشم✨با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🙏🏻اگر نظرتون با من مخالفه ریپلای نزنید ⚡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سر همین بیشعور بازیاشون منم کل فامیل رو گذاشتم کنار چیییی بشه زنگ بزنیم به هم .

ماه دلم 👈🏻همسرم💞 تو تاپیک های آموزشی و عکس تگم کنید خوشحال میشم✨با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🙏🏻اگر نظرتون با من مخالفه ریپلای نزنید ⚡

یکی از دلایلی که دلم نمیخواد عروسی بگیرم فامیله

اونا آدمایی هستن که ما انتخاب نکردیم ولی همسر و دوستامون رو خودمون انتخاب میکنیم

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
قراره کی از ارث مادر و خالت ببری؟ چند سالگیت؟

مامانم فوت کرد خالم هم همسر و بچه نداره

از وقای که خالم فوت کرد باهام ۱۸۰ درجه عوض شدن الکی الکی

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید
مامانم فوت کرد خالم هم همسر و بچه نداره از وقای که خالم فوت کرد باهام ۱۸۰ درجه عوض شدن الکی الکی

مادر بزرگ و پدربزرگت هم فوت شدن

🧶مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد....وگر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سوزرد🧶اعطنی الفضل﴿محتاج معجزه توام ﴾

باهاشون ارتباط نداشته باش که بخوان باهات خوب باشن یا بد

من اینارو اصلا نمیبینم اون شب هم به خاطر داییم رفتم خونشون

من و بابام و اون یکی داییم و خانوادش

باور میکنی زنا برا خودشون چایی ریختن برا من نریختن ؟

مادر بزرگ و پدربزرگت هم فوت شدن

همه...

مامانم فوت کرد خالم هم همسر و بچه نداره از وقای که خالم فوت کرد باهام ۱۸۰ درجه عوض شدن الکی الکی

خدا رحمتشون کنه گلم . ولی اگه فقط سر ارث داری باهاشون کنارمیای از قانون اقدام کن و حقتو بگیر و قطع ارتباط کن باهاشون آدمای سمی

من اینارو اصلا نمیبینم اون شب هم به خاطر داییم رفتم خونشون من و بابام و اون یکی داییم و خانوادش باور ...

حس گندیههههه گند