2777
2789
عنوان

دوست ندارم به مادرشوهرم کمک کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 44 پست
مادرشوهر من سبزی خورشتی میخرید پدرشوهرم انتظار داشت بریم کمکش بعد میفرستادشون واسه دختراشو و خواهراش ...

منم میخواستن چنین توقعاتی رو ازم داشته باشن

من همون اوایل فهمیدم

همیشه سبزی إماده از بیرون گرفتم،و چند بار حرف شد گفتم کی حوصله داره آماده میگیرم

دیگه اونا هم آماده میگیرن😅

دوست دارم خودم باشم👌

مادرشوهر من سبزی خورشتی میخرید پدرشوهرم انتظار داشت بریم کمکش بعد میفرستادشون واسه دختراشو و خواهراش ...

👏👏👏👏

نمیدونم یه سال یا ۱۰ ساله یاشاید ۶۰ سال یا... دیگ اثری از من نیس. من همراه با همه درد ها رنج ها عذاب ها  حسرت ها آرزو ها  و کمی خوشی خاک شدم اثری از من نیس همه فراموشم کردن منی ک ناخواسته دنیا اومدم ب اجبار زندگی کردم و در انتظار مرگ نشستم ی جایی دیگ زورم ب زندگی نرسید تسلیم شدم دیدم ۳۰ سالم شد غمگین تر از این

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم میخواستن چنین توقعاتی رو ازم داشته باشنمن همون اوایل فهمیدمهمیشه سبزی إماده از بیرون گرفتم،و چند ...

اگه شوهرت خوبه و پشتت هست. به نظرم ناراحت این چیزا زیاد نشو. راحت بگو شوهرم نمیزاره یا هرچی... قرار نیست آدم خوبه تو باشی. بزار پشت سرت بد بگن اصلا برات مهم نباشه

اگه شوهرت خوبه و پشتت هست. به نظرم ناراحت این چیزا زیاد نشو. راحت بگو شوهرم نمیزاره یا هرچی... قرار ...

خب بگم شوهرم نمیزاره کمک مادرش کنم😐

شوهرم زورم نمیکنه، ولی از اونا حساب میبره، اگه پاش بیفته پشتم درنمیاد

خودم از خودم دفاع میکنم

دوست دارم خودم باشم👌

دقیقا دقیقا انگار مادرشوهر منو گفتی منم گفتم گمشو بابا دس ب سیاه سفیدم نمیزنم اگه آدم خوبی بود شاید ...

حالا کمک آره

ولی این چیزی که توقع دارن رسما بردگیه😐

دوست دارم خودم باشم👌

دقیقا دقیقا انگار مادرشوهر منو گفتی منم گفتم گمشو بابا دس ب سیاه سفیدم نمیزنم اگه آدم خوبی بود شاید ...

بعدم اگه بری کمک مادر خودت طلبکار میشن،خب آخه چی تو مغزتون میگذره که فکر می کنید با مادر آدم باید خودتون رو یکی کنید

تازه من اوایل ازدواجم برای این که به مادرشوهرم احترام گذاشته باشم یکی دوبار گفتم شما جای مادرم، فهمیدم ناراحت میشه😐 فکر میکرد چون مادرشوهرم جایگاهش از مادرم باید برام بالاتر باشه😐😐😐😐

قشنگ از رفتارش این حس رو میگرفتم که فکر میکنه منو خریده😐 حتی شوهرم یه بار به شوخی بهم گفت فکر میکنه خریدتت😐😐😐

دوست دارم خودم باشم👌

بعدم اگه بری کمک مادر خودت طلبکار میشن،خب آخه چی تو مغزتون میگذره که فکر می کنید با مادر آدم باید خو ...

من اگه مادرم حالش بد باشه یا کاری داشته باشه شوهرم نمیزاره برم کمکش دلم خونه از دستش

باز تو خوبی میزاره بری

من نمیتونم ب داد مامانم برسم 😔😔😔😔😔

2790
2778
2791
2779
2792